kakaraki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και τα φυτά πως μπαίνουν στο απέναντι κάδρο; Συγνώμη guyz...
guido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 πιο κάδρο; μάντρα αυλής είναι http://www.moillusions.com/2010/06/house-beside-the-lake-erm-wall.html
kakaraki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν υποθέσουμε ότι η "παραλία" είναι η κορυφή της "μάντρας",κάδρο εννοώ όλη των ενότητα της εικόνας με σημείο αναφοράς τα φυτά που "φυτρώνουν" στη βάση της και συνεχίζουν και "μπαίνουν" στην άλλη εικόνα που περιλαμβάνει τα βουνά. Άμα σας τα κάνω ρόϊδο,σταματάω,είναι όπως οι γονείς σε κάτι σχολεία που απέσυραν τα παιδιά τους όταν γράφτηκαν γυφτάκια...
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μα δεν μπαινουν στο αλλο "καδρο" το βουνο ειναι πισω απο το τοιχακι και τα φυτα μπροστα απο αυτο.
kakaraki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παραδίνομαι,δεν μου βγαίνει... Εδώ όμως κάτι λέει... http://www.weirdexistence.com/very-naughty-animals/
guido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 kakaraki , η μάντρα είναι μόνο αυτό που φαίνεται σαν λίμνη . τα υπόλοιπα ειναι κανονικά φυτά κτλ. δεν ειναι ζωγραφιά πάνω σε μάντρα.
kakaraki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθώ ρε παιδιά να διακρίνω την οπτική σύνδεση μεταξύ της πραγματικότητας και του εικονικού τοπίου,αλλά το τρίτο μου μάτι έχει τσιμπλιάσει με τα χρόνια... Άλλα σκανάρω εγώ,άλλα fps έχετε απ' τα παιχνίδια. Πάτε,θάρθω ύστερα...
kakaraki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αυτό βοηθάει για να το δεις 3D ; χαχα Άλλη μία και τα παρατάω σ΄αυτό: Ξεχωρίζουν δυό γραμμές που θα μπορούσαν να είναι οπτικοί διαχωρισμοί,τις ανέφερα και πιό πριν.Η μία που σηματοδοτεί δρόμο στα βουνά και η άλλη που φαίνεται ότι είναι παραλία. Καμία δεν μου κάνει κούκου για κορυφή της μάντρας... Τα χταπόδια τα καμακώνω άμα δω διαφορά στο βυθό,σε σχέση μ' αυτά που έχω σκανάρει όταν πρωτοβουτάω σε άγνωστα νερά.Ο καθένας μας έχει διαφορετικά μέτρα ή φίλτρα αν θέλετε,που τον βοηθάνε να αφομοιώσει τα οπτικά ερεθίσματα.
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Άλλη μία και τα παρατάω σ΄αυτό: Ξεχωρίζουν δυό γραμμές που θα μπορούσαν να είναι οπτικοί διαχωρισμοί,τις ανέφερα και πιό πριν.Η μία που σηματοδοτεί δρόμο στα βουνά και η άλλη που φαίνεται ότι είναι παραλία. Καμία δεν μου κάνει κούκου για κορυφή της μάντρας... Τα χταπόδια τα καμακώνω άμα δω διαφορά στο βυθό,σε σχέση μ' αυτά που έχω σκανάρει όταν πρωτοβουτάω σε άγνωστα νερά.Ο καθένας μας έχει διαφορετικά μέτρα ή φίλτρα αν θέλετε,που τον βοηθάνε να αφομοιώσει τα οπτικά ερεθίσματα. Ρε συ αυτό που αντιλαμβάνεσαι σαν λίμνη είναι στην ουσία ο τοίχος της αυλής, αλλά ο φωτισμός κλπ σου δινει την αίσθηση ότι είναι νερό.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβως. Η αμμώδης παραλία δεν ειναι τίποτε αλλο απο την κορυφή της μαντρας, απλά πεφτει ο ηλιος πανω και φαινεται ασπρη.
kakaraki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο πιό απλά να το πω; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω διαφορετικά πλάνα,με την παραλία σαν κορυφή τοίχου και τα βουνα πραγματικά βουνά. Μπόρεσα να καταλάβω απ' τις εισηγήσεις σας και απ' τη σελίδα που μου δώσατε,ότι είναι ένα τοπίο ζωγραφιστό σε μια μάντρα,αλλά δεν μπορεί να εστιάσει το μάτι μου στο τοίχο,ίσως αν ήταν άλλα χρώματα,π.χ. φθινοπωρινό βουνό με καφέ φύλλα στα δέντρα ενώ η ταπετσαρία στη μάντρα να μείνει πράσινη...
bnvdarklord Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ότι είναι ένα τοπίο ζωγραφιστό σε μια μάντρα, Δεν ειναι τοπιο ζωγραφισμένο σε μαντρα, ειναι τοπίο κανονικό απλα η φαινομενικά λιμνη ειναι μια ασπρη μαντρα.
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο πιό απλά να το πω; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω διαφορετικά πλάνα,με την παραλία σαν κορυφή τοίχου και τα βουνα πραγματικά βουνά. Μπόρεσα να καταλάβω απ' τις εισηγήσεις σας και απ' τη σελίδα που μου δώσατε,ότι είναι ένα τοπίο ζωγραφιστό σε μια μάντρα,αλλά δεν μπορεί να εστιάσει το μάτι μου στο τοίχο,ίσως αν ήταν άλλα χρώματα,π.χ. φθινοπωρινό βουνό με καφέ φύλλα στα δέντρα ενώ η ταπετσαρία στη μάντρα να μείνει πράσινη... Πάνε κάνε ένα καφέ, μην το σκέφτεσαι και ξαναδες την εικόνα σε 10 λεπτά... "The lake is a lie!"
suspiria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λευτεριά στους κουβάδες του Κεφαλαρίου. ΚΟΥΒΑ LIBRE! Χτεσινή λήψη. (Kudos@Μαρία φορ δε πικτουρ εντ δε περμισιον του σεαρ) Το υπέροχο είναι ότι υπάρχει και πίσω αλυσίδα που τον δένει στο δέντρο. φτωχαδακι εσυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις