evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εκει του αρεσε να κοιμοτανε και ο δικος μου.. οταν ειναι μωρα θελουν να ακουνε τον χτιπο της καρδιας σου.. οπος ακουγανε και της μανας του.. αλλος τροπος ειναι να βαλεις ενα ρολοι (τικ τακ) κατο απο το κραβατακι τους εγω παλι θα ιθελα να ημουν στην θεση του λαπτοπ.. σαν άνθρωπος βεβεα μονο εσυ ειδες πραγματικα το σκυλακι. ολοι οι αλλοι το μυαλο τους στο πονηρο. για να μην αναφερω τον φρεε που θελει να το μαγειρεψει
poscaman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ω ρε μάνα μου... με κρεμμυδάκια στιφάδο....
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη που υπερισχύουν στη προοπτική μου τα μπαλκόνια. Δεν είναι δα και καμια ουδέτερη η γκόμενα.
suspiria Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη που υπερισχύουν στη προοπτική μου τα μπαλκόνια. Δεν είναι δα και καμια ουδέτερη η γκόμενα. μμμμ αν δεν υπερισχυαν αυτα θα ειχες προβλημα... if you know what I mean!
hackerW32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ετσι βγαζεις γκομενα hackerw32!μπραβο! ------------------------------
sugata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μ' αρεσει που η αφρικη δεν υπαρχει!!! Την πρόσθεσαν στο sequel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις