De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ακολουθεί κλισέ : Θα ΄θελα να μουν το κουτάβι.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εγω θελω το κουταβι(στην φωτο μην παρεξηγιομαστε). να πνιξω στα χαδια τα φιλακια και το κανω νανι στην αγκαλια μου
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Έλα πες την αλήθεια.Τη γκόμενα λιγουρεύτηκες και εσύ.Τι κουτάβι μας λες που είναι σαν συνδιασμός ποντικιού με αρνί φαλακρό;
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ρε ειναι μωρο δεν το βλεπεις; ουτε ενος μηνα δεν ειναι. ειναι τοσοδουλικο.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εγω θελω το κουταβι(στην φωτο μην παρεξηγιομαστε). να πνιξω στα χαδια τα φιλακια και το κανω νανι στην αγκαλια μου γαβ
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ρε ειναι μωρο δεν το βλεπεις; ουτε ενος μηνα δεν ειναι. ειναι τοσοδουλικο. Στα κάρβουνα αυτά ε, λουκούμι ε. Ειδικά ουρά, αφτιά και πέτσα.
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 "SHUT UP LEONARD!!!" Χαχαχαχαχαχα Δεν υπάρχει!!!!
hackerW32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εκει του αρεσε να κοιμοτανε και ο δικος μου.. οταν ειναι μωρα θελουν να ακουνε τον χτιπο της καρδιας σου.. οπος ακουγανε και της μανας του.. αλλος τροπος ειναι να βαλεις ενα ρολοι (τικ τακ) κατο απο το κραβατακι τους εγω παλι θα ιθελα να ημουν στην θεση του λαπτοπ.. σαν άνθρωπος βεβεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις