Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πρεπει να ειναι οτι πιο κουλο υπαρχει, πιο κουλο κι απο την οδηγηση απο τα αριστερα.

Απλά βολεύει στον προφορικό λόγο, γιαυτό και το swap. November 29th παρά 29th of November...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tf8LY.gif

για να καταλαβω το σκεπτικο του τυπα.. :huh:

1) παίζω ένα game και ξαφνικά με τρομάζει, ένας φίλος με τρομάζει ακόμα περισσότερο!! θα τον καθυστερήσω πεταγοντας του οτι βρω! α να το πορτατίφ!!

2) γρήγορα να σώσω τον εκτυπωτή , το πετάω απο το παράθυρο !!!!1

3) run like hell!!

4) μου θιμισε εναν συμαθιτη στο γυμνασιο.. στην 3μερη..

day 1

(ήμασταν σε 4τρακλινο και ο ένας από εμάς είχε κρυφτεί μες στην ντουλάπα,(ήταν άδεια) με το που περνάει ο φίλος (ο χέστης) πεταγετε από την ντουλάπα με μια μάσκα αποκριών (το είχαμε σχεδιάσει πιο πριν) και εκείνος..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παναγία μου!! πρώτη φορά είδα άνθρωπο να τρέχει έτσι.. :lol:)

day 2 (νύχτα)

ο ίδιος πάλι που ήταν στην ντουλαπα ,(το δωμάτιο είχε 3 κρεβάτια 2 μονά και ένα διπλό, εγώ κοιμόμουνα με τον χέστη) κόβω κίνηση εγώ από τα αριστερά και τον βλεπω να σερνετε κάτω από το κρεβάτι.. και ξαφνικά έτσι όπως ήταν έτυμος να κιμιθει... τον ακουμπάει στο χέρι... και πάλι πρώτη φορά είδα άτομο να πεταγετε τόσο γρήγορα από το κρεβάτι , και να πηδάει από το παράθυρο ..

ήταν κάνα μετρό η απόσταση από μπαλκόνι στο έδαφος,

ξέχασα να πω πως αυτός ήταν με τα σώβρακα και έξω χιόνιζε..

έπρεπε να τον δείτε να μπαίνει στην ρεσεψιόν .. το γέλιο!!! :lol:

αξέχαστη εκδρομή :)

Επεξ/σία από hackerw32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και σε 1080p

:)

http://www.insomnia.gr/topic/147191-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BB-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE/page__st__9040__gopid__3725582#entry3725582

ααααααααχχχχχααααχχχχαααααα

το παραθιρο δεν ηταν ανοιχτοοοοο!!!

εκλασα στο γελιο!!!

Επεξ/σία από hackerw32
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...