Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι φάση; Ο Βάζελος είναι ελληνοαμερικανός; Γιατί βλέποντας την πόρτα και την ανάκλαση του άλλου στο τζάμι μόνο για ελλάδα δε μου φαίνεται. Άσε που εδώ δε πίνουν με λάστιχο τη μπύρα. Ακόμα γελάω με το βλέμμα.

Δημοσ.

f78577272afb83bb95da9a9362d71b4e.jpg

μπορείτε να βρείτε ολονών τα ονόματα?

---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:26 ----------

1289945681767.jpg

1289857546-298_02.jpg

8c8ee1d9-46f9-4ce9-a1b3-c7e03206b372.jpg

Δημοσ.

Αυτό με το γκομενάκι δε πιασα. Αναρωτιέται αν είναι γκέυ τα αδέρφια της, επειδή δεν την πήδηξαν ακόμα;

Δημοσ.
Αυτό με το γκομενάκι δε πιασα. Αναρωτιέται αν είναι γκέυ τα αδέρφια της, επειδή δεν την πήδηξαν ακόμα;

yeap δεν την πήδηξαν ακόμα..:fear:

Δημοσ.
Τι φάση; Ο Βάζελος είναι ελληνοαμερικανός; Γιατί βλέποντας την πόρτα και την ανάκλαση του άλλου στο τζάμι μόνο για ελλάδα δε μου φαίνεται. Άσε που εδώ δε πίνουν με λάστιχο τη μπύρα. Ακόμα γελάω με το βλέμμα.

Ναι δίκιο έχεις, New Jersey είναι...τώρα για την φανέλα δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι ...σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος... :P

Δημοσ.

Νομίζω είναι σημαντικό πως είναι και από το Arkansas. Νότος και έτσι. Έχουν τη φήμη αυτοί στην Αμερική (αδέρφια παντρεύονται μεταξύ τους και έτσι, δείτε και λίγο Simpsons).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...