slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε Ντινάρα σιχαμένε έκφυλε ανώμαλε δεν εννοώ το φάσιαλ που κάνεις στα κορίτσια σου, το κουτί με τα χαρτομάντηλα λέγεται και φάσιαλ νομίζω.
hackerW32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) δεν ειναι για φασιαλ,για τζερκ οφφ εννοει εδωωωω ------------------------------------------------------------------------ μην το ανοιξεις το σποιλερ αν ειναι ακομα νυχτα.. μιλάω σοβαρά!!! δεν αστειεύομαι.. δεν ευθινομαι εγω για το αν δεν μπορεις να κοιμιθεις το βραδύ να λυπών.. ------------------------------------------------------------------------------ μεσα σε site ε τσοντες το βρικα... -------------------------------------------------------------------------- Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2010 από hackerw32
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε Ντινάρα σιχαμένε έκφυλε ανώμαλε δεν εννοώ το φάσιαλ που κάνεις στα κορίτσια σου, το κουτί με τα χαρτομάντηλα λέγεται και φάσιαλ νομίζω. οχι, tissues ειναι.
Kasrith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 οχι, tissues ειναι. Εντάξει βγάλαμε άκρη... Αυτά έλεγε
bnvdarklord Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 A εννοεί το φάσιαλ. Οκ. οχι ακριβως Το κουτί με τα χαρτομάντηλα δεν είναι; Τι ρε; =ρ όπως τη βρίσκει ο καθένας τώρα...άμα σου σκάνε facial εμείς θα σε κρίνουμε? :devil: Ρε Ντινάρα σιχαμένε έκφυλε ανώμαλε δεν εννοώ το φάσιαλ που κάνεις στα κορίτσια σου, το κουτί με τα χαρτομάντηλα λέγεται και φάσιαλ νομίζω. εδωωωω EPICNESS.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μλκς τι φρέντι και τζέισον. Πεπλογλαύκα και χεζμεντέν. Είχα δει μια φορά να κάθετε στο παρτέρι έξω από το παράθυρο όταν ήμουν πιτσιρικάς και νόμισα ότι κατέβηκαν να με απαγάγουν οι εξωγήινοι. Δες με τι λαιμαργία καταπίνει τον πόντικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις