Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ανω των 18 το επομενο Εξπλειν που κολλάει ο Chuck...
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εξπλειν που κολλάει ο Chuck... το αυτο....
mitsikas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εξπλειν που κολλάει ο Chuck... Chinese eat anything that moves... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish. Χμμμ, μήπως κάποιος δεν την πάλευε την ώρα που σκέφτηκε ότι μόνο τα greeklish γράφονται με λατινικούς χαρακτήρες;
slygeo87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Chinese eat anything that moves... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish. Χμμμ, μήπως κάποιος δεν την πάλευε την ώρα που σκέφτηκε ότι μόνο τα greeklish γράφονται με λατινικούς χαρακτήρες; EATING PUSSY You 're doing it wrong. ...έπρεπε να λέει!!!! =ρ
little loulou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 WTF?δεν ειμαι εγω αυτος εσυ εισαι ο NTINaras ο αλλος ειναι ο NINTaras:p
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 EATING PUSSYYou 're doing it wrong. ...έπρεπε να λέει!!!! =ρ Ακριβώς Γιαυτο μέκαψε το Chuck...
UpToDate_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εσυ εισαι ο NTINarasο αλλος ειναι ο NINTaras:p Μόνο που ο τυπάς είχε ίδιο avatar και ίδια υπογραφή με το παιδί, γι' αυτό θα το λεει
mitsikas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 EATING PUSSYYou 're doing it wrong. ...έπρεπε να λέει!!!! =ρ Μωρε το σκέφτηκα από το σχήμα του, αλλά ήθελα να δώσω κόσμια απάντηση. Γιατί πως να το κάνουμε άλλωστε, έχω ανατραφεί με αρχές και σοκάρομαι εύκολα από τέτοιες λέξεις! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ORRRRR, Chuck Norris is a pussy?????????
Konsul Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ORRRRR, Chuck Norris is a pussy????????? Ζει άραγε ο Μιτσίκας.. Hey look , is that Chuck Norri..........
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Hey look , is that Chuck Norri.......... Aυτό πιάνει μόνο αν δεν ξαναποστάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις