Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο προγραμματιστής Χρηστος Κοτσιοπουλος συνέθεσε δεκάδες διαφορετικές φωτογραφίες απο μια καταιγίδα στην Αθήνα και έφτιαξε μια μοναδική εικόνα οπου 42 κεραυνοί χτυπούν συγχρόνως την πόλη

42kra.jpg

Δημοσ.
funny-graphs-write-left.jpg

Εγώ όταν με ρωτάνε "είσαι αριστερόχειρας", απαντάω πάντα "Ουπς! Όχι, ξεχάστηκα", και βάζω το μολύβι-στυλό στο άλλο χέρι και συνεχίζω (και καλά).

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι με την κιθάρα, όπου συνηθίζω να παίζω από τα αριστερά (με δεξιόχειρη κιθάρα, έχω μάθει τα ακκόρντα ανάποδα), αλλά ξέρω να παίζω και λίγο κανονικά. Οπότε εκεί μόλις γίνει η σχετική ερώτηση "ρε συ, κρατάς την κιθάρα ανάποδα", γίνεται το switch και συνεχίζω κανονικά. Δε θα ξεχάσω ένα παλικάρι που μια φορά που το έκανα, το επόμενο σχόλιό του ήταν "Ρε, έχεις καταλάβει τι έκανες τώρα;!"

Δημοσ.
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι με την κιθάρα, όπου συνηθίζω να παίζω από τα αριστερά (με δεξιόχειρη κιθάρα, έχω μάθει τα ακκόρντα ανάποδα), αλλά ξέρω να παίζω και λίγο κανονικά. Οπότε εκεί μόλις γίνει η σχετική ερώτηση "ρε συ, κρατάς την κιθάρα ανάποδα", γίνεται το switch και συνεχίζω κανονικά. Δε θα ξεχάσω ένα παλικάρι που μια φορά που το έκανα, το επόμενο σχόλιό του ήταν "Ρε, έχεις καταλάβει τι έκανες τώρα;!"

Για να επιβεβαιώσω πως κατάλαβα καλά το στόρυ, έχεις μάθει τα ακόρντα με διάταξη μι σι σολ ρε λα μι; Και ξέρεις (λίγο) και με την κανονική;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...