Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, χρειάστηκε να βγω από το δωμάτιο (να χαρώ τα υπεράνετα σύγχρονα διαμερίσματα), αλλά το τρικ έπιασε. Νομίζω, πάντως, χωρίς να ξέρω απόλυτα ποιο είναι το θέμα εστίασης στη μυωπία, ότι για να δεις τη Μονρό καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή μια δόση μυωπίας είναι απαραίτητη.

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι, έχει πολύ να κάνει με τη μυωπία. Ίδια απόσταση, με γυαλιά και χωρίς, βλέπω άλλη φάτσα.

ακομα κι αν δεν εχεις καθολου μυωπια τσ βλεπεις και τα δυο.

Δημοσ.
ακομα κι αν δεν εχεις καθολου μυωπια τσ βλεπεις και τα δυο.

Εγώ πάντως χωρίς να κουνηθώ καθόλου, απλά βγάζοντας τα γυαλιά, βλέπω άλλο πρόσωπο. Η μυωπία αυτό που κάνει είναι να επηρεάζει το σημείο εστίασης μέσα στο βολβό, οπότε δεν ξέρω πως ακριβώς μπορεί να γίνεται αυτό.

Δημοσ.
miopia.jpg

Όσοι βλέπουν την Μαίρυλιν Μονρώ,έχουν μυωπία.'Οσοι βλέπουν τον Αϊνστάϊν,είναι εντάξει.

tip:Απομακρυνθείτε απ' την οθόνη (αυτοί που δεν έχουν μυωπία),να δείτε την Μονρώ.

εγω δεν εχω αλλο χωρο να παω...και βλεπω μονο τον Αλβερτο...Μηπως εχω και γω προβλημα?

Δημοσ.
εγω δεν εχω αλλο χωρο να παω...και βλεπω μονο τον Αλβερτο...Μηπως εχω και γω προβλημα?
και εγώ παω πισω πισω και τον βλεπω σα καθυστερημενο....
Δημοσ.

Θελει καμια 4ροπενταρα μετρα να τη δεις την τυπησα.... αμα εχεις μυωπια και στο 1 τη βλεπεις. Δοκιμασα και με τα γυαλια μου και θελω πολυ περισσοτερο να τη δω...

Δημοσ.

όταν φοράω τα γυαλιά μου βλέπω Αϊνστάιν και όταν τα βγάζω Μονρώ... Ή αν φοράω τα γυαλιά και αληθορίσω εσκεμένα πάλι την μονρώ βλέπω.

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο το μοιραζε ενας ηλικιωμενος στον ηλεκτρικο μαζι με την φωνη του κυριου. Ειναι κλασικη cult φιγουρα εδω και καμποσα χρονια, συνηθως Σαββατο πρωι :lol:

20101106101957.jpg

20101106102046.jpg

Εμφαση στα 16 και 22 Ο Εαυτος Σου και 10 για τους Συζυγους :lol::lol:

Δημοσ.
Aυτο το μοιραζε ενας ηλικιωμενος στον ηλεκτρικο μαζι με την φωνη του κυριου. Ειναι κλασικη cult φιγουρα εδω και καμποσα χρονια, συνηθως Σαββατο πρωι :lol:

20101106101957.jpg

20101106102046.jpg

Εμφαση στα 16 και 22 Ο Εαυτος Σου και 10 για τους Συζυγους :lol::lol:

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα παραβιάσω καμια 20αρια κανόνες ασφαλείας το επόμενο Σάββατο,έχοντας μαζί μου οινόπνευμα και αναπτήρες that is...

• Moderators
Δημοσ.
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα παραβιάσω καμια 20αρια κανόνες ασφαλείας το επόμενο Σάββατο,έχοντας μαζί μου οινόπνευμα και αναπτήρες that is...

Λολ do it, μονο πες μου ωρα για να ειμαι και εγω καπου. Σημερα ηταν γυρω στις 9 παρα!

Το θεικο (pun intended) ειναι πως ο τυπος μιλαει διαρκως μεχρι τον επομενο σταθμο και ακομα και να καθεσαι και να κοιτας το κενο, οσο και να τον αγνοεις, αυτος θα αφησει το χαρτι πανω σου για να αναγκαστεις να το παρεις (εδω θα κανουν δουλεια και οι αναπτηρες) :lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...