Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, χρειάστηκε να βγω από το δωμάτιο (να χαρώ τα υπεράνετα σύγχρονα διαμερίσματα), αλλά το τρικ έπιασε. Νομίζω, πάντως, χωρίς να ξέρω απόλυτα ποιο είναι το θέμα εστίασης στη μυωπία, ότι για να δεις τη Μονρό καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή μια δόση μυωπίας είναι απαραίτητη.
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ναι, έχει πολύ να κάνει με τη μυωπία. Ίδια απόσταση, με γυαλιά και χωρίς, βλέπω άλλη φάτσα. ακομα κι αν δεν εχεις καθολου μυωπια τσ βλεπεις και τα δυο.
BadBoy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ακομα κι αν δεν εχεις καθολου μυωπια τσ βλεπεις και τα δυο. Εγώ πάντως χωρίς να κουνηθώ καθόλου, απλά βγάζοντας τα γυαλιά, βλέπω άλλο πρόσωπο. Η μυωπία αυτό που κάνει είναι να επηρεάζει το σημείο εστίασης μέσα στο βολβό, οπότε δεν ξέρω πως ακριβώς μπορεί να γίνεται αυτό.
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Όσοι βλέπουν την Μαίρυλιν Μονρώ,έχουν μυωπία.'Οσοι βλέπουν τον Αϊνστάϊν,είναι εντάξει. tip:Απομακρυνθείτε απ' την οθόνη (αυτοί που δεν έχουν μυωπία),να δείτε την Μονρώ. εγω δεν εχω αλλο χωρο να παω...και βλεπω μονο τον Αλβερτο...Μηπως εχω και γω προβλημα?
grenade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εγω δεν εχω αλλο χωρο να παω...και βλεπω μονο τον Αλβερτο...Μηπως εχω και γω προβλημα? και εγώ παω πισω πισω και τον βλεπω σα καθυστερημενο....
nick#18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Θελει καμια 4ροπενταρα μετρα να τη δεις την τυπησα.... αμα εχεις μυωπια και στο 1 τη βλεπεις. Δοκιμασα και με τα γυαλια μου και θελω πολυ περισσοτερο να τη δω...
estenough Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 όταν φοράω τα γυαλιά μου βλέπω Αϊνστάιν και όταν τα βγάζω Μονρώ... Ή αν φοράω τα γυαλιά και αληθορίσω εσκεμένα πάλι την μονρώ βλέπω.
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ειναι απλα prop και την εχουνε σε πολλες σειρες
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Aυτο το μοιραζε ενας ηλικιωμενος στον ηλεκτρικο μαζι με την φωνη του κυριου. Ειναι κλασικη cult φιγουρα εδω και καμποσα χρονια, συνηθως Σαββατο πρωι Εμφαση στα 16 και 22 Ο Εαυτος Σου και 10 για τους Συζυγους :lol:
Tenshi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Aυτο το μοιραζε ενας ηλικιωμενος στον ηλεκτρικο μαζι με την φωνη του κυριου. Ειναι κλασικη cult φιγουρα εδω και καμποσα χρονια, συνηθως Σαββατο πρωι Εμφαση στα 16 και 22 Ο Εαυτος Σου και 10 για τους Συζυγους :lol: Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα παραβιάσω καμια 20αρια κανόνες ασφαλείας το επόμενο Σάββατο,έχοντας μαζί μου οινόπνευμα και αναπτήρες that is...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα παραβιάσω καμια 20αρια κανόνες ασφαλείας το επόμενο Σάββατο,έχοντας μαζί μου οινόπνευμα και αναπτήρες that is... Λολ do it, μονο πες μου ωρα για να ειμαι και εγω καπου. Σημερα ηταν γυρω στις 9 παρα! Το θεικο (pun intended) ειναι πως ο τυπος μιλαει διαρκως μεχρι τον επομενο σταθμο και ακομα και να καθεσαι και να κοιτας το κενο, οσο και να τον αγνοεις, αυτος θα αφησει το χαρτι πανω σου για να αναγκαστεις να το παρεις (εδω θα κανουν δουλεια και οι αναπτηρες) :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις