washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 λεω να το κανω το επομενο αβαταρ μου αυτο αλλα δεν ξερω... ο knut ειναι cult αν πάντως θες γατούλα σε αυτή τη στάση, σου έχω κι εναλλακτική πρόταση (είναι και πιο "κοριτσίστικη"...)
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σε γενικές γραμμές πάντως, εντελώς πληροφοριακά, η καισαρική δεν είναι ακριβώς ο τυπικός τρόπος τοκετού. σε γενικες γραμμες εχω παρα πολυ μυωπια οποτε ο οφθαλμιατρος μου το εχει ξεκαθαρισει απο τα 17:rolleyes: πειράζει που δεν κατάλαβα;
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σε περιπτώσεις υψηλού βαθμού μυωπίας, ο κολπικός τοκετός αντενδείκνυται εντονότατα. εντιτ, διορθώθηκε =ρ
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σε περιπτώσεις υψηλού βαθμού μυωπίας, ο κολπικός τοκετός αντενδείκνυται εντονότατα.εντιτ, διορθώθηκε =ρ ετσι ετσι
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάντως Εύα, για να αφήσουμε και το θέμα να εξελιχθεί, δεν έχω δει ποτέ σύγχρονη καισαρική τομή πάνω από τη γραμμή του μπικίνι. Ποτέ όμως. Μην κοιτάς τις παλιές κάθετες ή όσες έγιναν στη φάση μετάπτωσης που ήταν όπου να 'ναι, οι σύγχρονες είναι διακριτικές.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάντως Εύα, για να αφήσουμε και το θέμα να εξελιχθεί, δεν έχω δει ποτέ σύγχρονη καισαρική τομή πάνω από τη γραμμή του μπικίνι. Ποτέ όμως. Μην κοιτάς τις παλιές κάθετες ή όσες έγιναν στη φάση μετάπτωσης που ήταν όπου να 'ναι, οι σύγχρονες είναι διακριτικές. δεν παραθετεις και καμια εικονα να καταλαβω σε τι υψος ενοεις και σε τι μεγεθος
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Είναι ακριβώς πάνω από την ηβική σύμφυση, χονδρικά εκεί που σταματάει η φυσική τριχοφυία της περιοχής. Για να είμαστε και On topic, εκεί που τελειώνει το εσώρουχο και λίιιγο πιο κάτω.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Btw,έχει εκεί που πρέπει τη σωστή δόση κρέατος,ευχαριστούμε...
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ OFF TOPIC (χα! πάντα ήθελα να το πω αυτό... σπάνια δεν είμαι μέσα σε αυτούς) (χα 2! θα τα πούμε μετά το μπαν)
pappous_soulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ...για όποιον δε βλέπει την πικ του φάιαρ Πωωω ένα μωράκιιι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις