alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το δεύτερο με το κάλυκα το έπαθα και εγώ σε μια βολή με το αρχαίο m1... στο χέρι όμως.
suspiria Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το δεύτερο με το κάλυκα το έπαθα και εγώ σε μια βολή με το αρχαίο m1... στο χέρι όμως. δυστυχως ενας φιλος μου το επαθε στο ματι απο το δικο του οπλο (ειναι αριστεροχειρας) και το εχασε... ---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ---------- παιζει να ειναι και απο τον ελληνικο στρατο
saxon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Στα FN πάντως οταν ήθελα να σπάσω πλάκα-και για να μη μου σπάνε τα νεύρα- στην βολή,(ήμουν οπλουργός) έκλεινα τελείως τα αέρια έτσι ώστε να μην φεύγουν και να γυρίζουν όλα στην θαλάμη. Αποτέλεσμα...οι κάλυκες έφευγαν 20 μέτρα μακρυά και οι ώμοι έβγαζαν μελανιές από το κλωτσημα, Δεν το έκανα από κακία αλλά είχα βαρεθεί να παθαίνουν εμπλοκές επειδή δεν ήταν αρκετά τα αέρια για να πετάξουν τον κάλυκα. Αυτά, οταν γινοταν η βολή με δέκα συγκεκριμένα όπλα. Οταν έκανε ο καθένας με το όπλο του, το έκανα σε καθένα που πάθαινε εμπλοκή. (το 99% των εμπλοκών ήταν λόγω επαναφοράς αερίων) Φυσικά το δικό μου το FN το είχα ρυθμισμένο ίσα ίσα να βγαίνει ο κάλυκας και να μη κλωτσάει καθόλου. Πάντως τέτοιο πρόβλημα...με κάλυκα να πέσει σε κάποιον άλλον, δεν συνάντησα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2010 από saxon
hackerW32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα ευτιχως που ηταν smoke grenade! ---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ----------
saxon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό μοιάζει για φοβερό σημάδι. Δεν πιστεύω οτι έγινε κατα λάθος...είδε το stand με τους δημοσιογράφους, είπε κάτσε να δω αν μπορώ να τους πετύχω και τα κατάφερε...που αλλού μπορεί να σημάδευε;
suspiria Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό μοιάζει για φοβερό σημάδι. Δεν πιστεύω οτι έγινε κατα λάθος...είδε το stand με τους δημοσιογράφους, είπε κάτσε να δω αν μπορώ να τους πετύχω και τα κατάφερε...που αλλού μπορεί να σημάδευε; στανταρ!!! ---------- Προσθήκη στις 20:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ----------
hackerW32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ποπο ενα βλεμα κοιτα η αλλη, δολοφονικό
hostolis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα ευτιχως που ηταν smoke grenade! Για flashbang μου μοιάζει
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ποπο ενα βλεμα κοιτα η αλλη, δολοφονικό ναι ρε φιλε και εγω αυτο προσεξα.ανατριχιασα. παντως απο διαγωνισμο drag queens πρεπει ναναι.
hackerW32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Για flashbang μου μοιάζει το ονομα της οικονας ειναι smoke granade.. πολη καπνό δεν βγαζει για flashbang? -------------------------------------------------------
suspiria Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το ονομα της οικονας ειναι smoke granade..πολη καπνό δεν βγαζει για flashbang? ------------------------------------------------------- ελιωσα με τον πουτιν!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις