Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ντάξει με πόσες δεκάδες χιλιάδες € μπορεί να κοστολογηθεί ο κόπος του μάστορα που θα επιδιορθώσει βλάβη σε αυτό το κουβάρι? 0. φωναζεις τον αδωνι ντυμενο Μ.Αλεξανδρο η συνεχεια γνωστη
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [maestro_mod on]Ποιό καλό και υπομονετικό παιδάκι θα μου εξηγήσει γιατί το cartoonάκι με τον superΜαριο και τον clone Hallo πήρε 8+;[/maestro_mod off]
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις επειδή δεν κατάλαβες ότι είναι από Half-life κι όχι από clone Halo
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 "Πωωωώπω μια ευθειάρα! Έεεελααα Γιώωωωργηηη!"
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις επειδή δεν κατάλαβες ότι είναι από Half-life κι όχι από clone Halo Ντεν παίζει παιχνίντια καρντιά μου... Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω,πειράζει;
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως ο τυπάς στην τελευταία φωτό είναι ο Dr. Gordon Freeman και του λέει να το βουλώσει επειδή κι αυτός θεωρητικός φυσικός είναι, αλλά δεν πηδάει απλά εμποδιάκια;
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως ο τυπάς στην τελευταία φωτό είναι ο Dr. Gordon Freeman και του λέει να το βουλώσει επειδή κι αυτός θεωρητικός φυσικός είναι, αλλά δεν πηδάει απλά εμποδιάκια; Κάτι ανάλογο ψυλιάστηκα,αλλά δεν μου πήγαινε το μυαλό να συνεχίσω το συλλογισμό. Θεωρείται αστεία αυτή η εικόνα; Στο λόγο μου,αλήθεια ρωτάω,να δω πού πάει. Νταξ,δεν ξαναμιλάω.
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι ανάλογο ψυλιάστηκα,αλλά δεν μου πήγαινε το μυαλό να συνεχίσω το συλλογισμό. Θεωρείται αστεία αυτή η εικόνα; Στο λόγο μου,αλήθεια ρωτάω,να δω πού πάει. Νταξ,δεν ξαναμιλάω.
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Νταξ, δεν είναι αστεία που προκαλεί γέλια, είναι αστεία που προκαλεί χαμόγελο :Ρ
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, για την εικόνα με τον Μάριο και τον Gordon Freeman.
Προτεινόμενες αναρτήσεις