fullon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Πιστευω οτι τα animated gifs αξιζαν το ξεχωριστο τοπικ.. ειναι μια τεχνη μονα τους .. δεν νομιζετε??? είχα κρατήσει μερικά που με έκαναν να γελάσω! :lol: χαχαχαχαχαχα ακομα γελαω ρε χχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα σωστος Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2009 από fullon
thief7710 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ηλεκτρονικό πιεσόμετρο...συνδεδεμενο σε ενα κινητο τηλεφωνο... Ναι...
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...δε μας δίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες πού το βρήκες κλπ να δούμε - διότι εμένα δε μου κάνει απαραίτητα για κινητό αυτό. Δεν αντιλέγω - μπορεί και να είναι, (στις μέρες μας δε με εκπλήσσει τπτ πια) αλλά μόνο ξεκάθαρα δε φαίνεται στην πικ. Κατά τ' άλλα μια χαρά η συσκευή μέτρησης μπορεί να είναι, και το κινητό απλά στη φαντασία σου...
poscaman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 γιατι να μην ειμαι καλα;;; τα voltage της μπαταριας ενος κινητου ειναι ικανα να τροφοδοτισουν ενα ηλεκτρονικο πιεσομετρο,τουλαχιστον αυτο που εχουν οι γονεις μου....
BLISS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μάλλον έχει σχέση με τους λογαριασμούς του i-phone... χρήσιμο add-on λοιπόν
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Η eva έχει μείνει λίγο πίσω posca... Μετράει ακόμα την πίεσή σου, με βάση τα μπινελίκια που ακούει... βδγ, είναι "το" voltage ή "τα" volt(s)
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 γιατι να μην ειμαι καλα;;; τα voltage της μπαταριας ενος κινητου ειναι ικανα να τροφοδοτισουν ενα ηλεκτρονικο πιεσομετρο,τουλαχιστον αυτο που εχουν οι γονεις μου.... α καλα μαλλον εχετε τζασει ολοι μαζι. ρεεεε την παλευτε;;; ειναι δυνατον ποτε να φτιαξουν πιεσομετρο και τηλεφωνο;;;;; λες ο παππους να μπορει να το λειτουργισει; η θα βγει κανας καγκουρας να πουλησει μουρη με το πιεσομετρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις