Skylined Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξέρω αν είναι faggot, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλοντυμένος, χτενισμένος, γυαλισμένος, με ύφος κτλ, δηλαδή πολύ φτιαχτός, σα να πήραν εικόνες από αυτά τα περιοδικά μόδας και να τα έκαναν ταινία, στην ουσία αυτό είναι η εν λόγω ταινία, 4-5 μοδάτοι εμφανίσιμοι βρυκόλακες με σπουδαίο ύφος χωρίς κανένα ιδιαίτερο σενάριο. Γι' αυτό είδα μόνο το πρώτο μέρος της σειράς, και αυτό μισό, και μόνο γιατί μου άρεσε η πρωταγωνίστρια. McWay Cove, California, USA Δείτε σε πλήρη ανάλυση
De@th L0rd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ακουστώ ελληνάρας, αλλά προτιμώ το Ναυάγιο.
frenzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το ναυάγιο με τους σάπιους τουρίστες και τις σάπιες λαμαρίνες έναντι του κολπίσκου με το καταρρακτάκι και τον βράχο για βουτιές; Το ναυάγιο μόνο για φωτογραφίες είναι, λόγω χρωμάτων.
saxon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι έχω κατέΒει να κάνω μπάνιο στο ναυάγιο (με καραβάκι) και ξενέρωσα. Καλύτερα ας έμενα με τις φωτο που τράβηξα από ψηλά.
Trapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πράσινη Amstel; Και η Heineken τι χρώμα έχει σε αυτή τη χώρα;
Skylined Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ακουστώ ελληνάρας, αλλά προτιμώ το Ναυάγιο. παλιοεθνίκι Ναυάγιο, Ζάκυνθος. Δείτε σε πλήρη ανάλυση Η άμμος είναι ωραία, η θάλασσα έχει ωραίο χρώμα, και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν απομάκρυναν το ναυάγιο το οποίο φαίνεται σαν ένα μάτσο παλιοσίδερα - όλα αυτά απ' όσο μπορώ να διακρίνω στη φωτογραφία.
saxon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εικόνες υψηλής ανάλυσης στο Imageshack είναι μόνο για σπάσιμο νεύρων
Skylined Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εικόνες υψηλής ανάλυσης στο Imageshack είναι μόνο για σπάσιμο νεύρων δεν κατάλαβα γιατί οπότε αν θέλεις δώσε κατάλληλες οδηγίες
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί κάνει 2 χρόνια να τις φορτώσει.Μπορείς να την κάνεις και resize
saxon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν κατάλαβα γιατί οπότε αν θέλεις δώσε κατάλληλες οδηγίες Μη φορτώνεις. Καμία απολύτως διάθεση δεν είχα να σου την πω...απλά το Imageshack δεν τα πάει καλά με τις μεγάλες pics. Δεν είναι δικό σου το φταίξιμο που έκανε μια ώρα να μου την ανοίξει...στο Imageshack πάει η μομφή.
Skylined Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί κάνει 2 χρόνια να τις φορτώσει.Μπορείς να την κάνεις και resize Μερικές εικόνες είναι κρίμα να τις κάνεις downsize όπως την προτελευταία που ανέβασα. Γι' αυτό δώστε αν θέλετε (δεν είναι πληθυντικός ευγενείας) μια γρήγορη ιστοσελίδα για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. ---------- Προσθήκη στις 18:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ---------- Μη φορτώνεις. Καμία απολύτως διάθεση δεν είχα να σου την πω...απλά το Imageshack δεν τα πάει καλά με τις μεγάλες pics. Δεν είναι δικό σου το φταίξιμο που έκανε μια ώρα να μου την ανοίξει...στο Imageshack πάει η μομφή. Μέσω φόρουμ δεν είναι δυνατό, κάποιες φορές, να διακρίνουμε την διάθεση κάποιου οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση σου λέω με κάθε βεβαιότητα ότι "δε φόρτωσα" ούτε απειροελάχιστα. Αλλά τώρα τα έχω πάρει στο κρανίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις