phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον είναι ανθρώπινο bug .... Ένα απ' τα λίγα..
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 :lol::lol: κριμα που εκοψαν την συνεχεια οπου πιθανοτατα ο σερ του καθιζει ενα σκαμπιλι!
hackerW32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 θα βγει κανα patchακι για το bug? οι 15ωρες που κάθομαι στο pc φταίνε...
bnvdarklord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σχετική με Inception(απειροελάχιστο το spoiler)
bnvdarklord Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Διαβάζω την ερώτηση και βλέπω το avatar που εχει και γελάω.
Kasrith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.uphaa.com/blog/index.php/heavy-hault/ μετακινωντας υπερβολικα μεγαλα πραματα Μια φωτο που τραβηξα αυτο το σ/κ στης ΗΠΑ
poscaman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μια φωτο που τραβηξα αυτο το σ/κ στης ΗΠΑ κάτι του "νερού" είναι να υποθέσω;
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το δοκίμασα και πραγματικά αλλάζει κατεύθυνση το πόδι. Το δοκίμασε και η γυναίκα μου και συνέβει το ίδιο. Μάλλον είναι ανθρώπινο bug .... Αν προσπαθήσεις να ζωγραφίσεις το 6 από τη μέση και όχι από πάνω, δεν αλλάζει κατεύθυνση.
SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Όοοοοοοοοοχι ρε φίλε...............:cry::cry:
Skylined Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Βλέπω πολλές άσχημες εικόνες, κειμενοεικόνες (μετά βίας τις λες εικόνες) και animations στο νήμα που δε μου αρέσουν καθόλου, για χαχαχούχα κενών εγκέφαλων μου κάνουν, μου θυμίζουν το Beavis and Butt-head που γελούσαν σαν καμμένοι. Θεωρώ ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ αυτών που μου προκαλούν αντιδράσεις του στυλ ενός σφιγμένου χεχεχεχε και αυτών που προκαλούν κάτι πιο γνήσιο - γέλιο, χαρά, ενδιαφέρον, ηρεμία, έμπνευση κ.α. ------------------------------------------------------------------------------------------------- εναέριες ρίζες μαγκρόβιας, δείτε σε πλήρη ανάλυση, όσοι έχουν αργές συνδέσεις ας με συγχωρέσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις