frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 :shock::shock: 1) σαν ποστ ειναι απο μονο του μαλακια 2) ποσο ζωον πρεπει να εισαι για να πετας εξυπναδες για κατι τετοιο 3) και ως πληροφορια δεν στεκει, ειναι το αναποδο μηπως εχουμε να κανουμε με τραβελι με κριση ταυτοτητας; Κοίτα όταν καμιά εικοσαριά χρόνια σκουπίζεσαι ανάποδα, τα σκατά φτάνουν στον εγκέφαλο
deminho11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Κοίτα όταν καμιά εικοσαριά χρόνια σκουπίζεσαι ανάποδα, τα σκατά φτάνουν στον εγκέφαλο Axaxaxaxxaxaaxaxaxaxaxaxaxa :lol::lol: και για να μην το ξεχάσω.... αχαχαχαχαχαχ
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μήπως είναι το πρόσωπο που έστειλα σε pm στο washcloud, αλλά αυτή τη φορά έχει σχέση με σένα? ...άει ρε κάφρε, σου χώθηκα και σ' έτσουξε, αλλά δεν άφησα υποννοούμενα για τη μάνα σου ότι έκανε/κάνει διάφορα δεξιά κι αριστερά...Το ότι δεν το λες ευθέως αλλά μέσα από υποννοούμενο υποννοούμενου δε σε κάνει καλύτερο. Όχι ότι με θίγεις (κλάιν), αλλά δείχνεις τί μαλάκας είσαι. Μια σφαλιάρα ευχαρίστως θα στην έριχνα μόνο για την βλακεία του να το πας αλλού, επειδή τσούχτηκες. Παρ' το πίσω για τον λιοπύρ - το παιδί τουλάχιστον δεν ανακάτεψε ούτε στο βαθμό που το έκανα εγώ, μανάδες. Είναι πολύ πιο διακριτικός από 'μενα. * panos2171 , φαντάστηκα τον ΚΑΓΚΟΥΡΑ να πετάει με τις χούφτες άμμο και μπουκάλια στο αμάξι, κι ΕΛΥΩΣΑ ! * ...ρε παίδες, ΤΙ κόλλημα έχετε φάει με κάποια μέλη πχ stavi, merde, ellada-Ax και κάνετε...ρεπορτάζ ; Tί δλδ σας πείραξε στο ποστ από ellada-Ax ; Που μετέφερε ότι ο Καρβέλας γράφει μαλακίες ; Ε αφού μαλακίες γράφει....
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μήπως είναι το πρόσωπο που έστειλα σε pm στο washcloud, αλλά αυτή τη φορά έχει σχέση με σένα? Αφεντικεφτά, μετά το definition του wash, καθώς δεν ήξερα καν για τι κάνεις λόγο, μου έρχονται διάφορες απαντήσεις να σου δώσω, όλες άξιες να μου στοιχήσουν το πρώτο μου ban. Και πραγματικά, δεν με πειράζει το ban. Aυτό που με ενοχλεί, είναι πως θα το φάω εξ' αιτίας κάποιου, που έτσι και γίνει poll από τα μέλη εδώ μέσα για τις νοητικές του ικανότητες, θα του δημιουργηθούν περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα από όσα ήδη έχει. Επειδή λοιπόν αφενώς μεν με θεωρώ αρκετά ώριμο για να μπω σε αυτό το τρυπάκι, αφετέρου αντιλαμβάνομαι την κατάστασή σου που με αναγκάζει να μη σε πάρω στα σοβαρά, κάνω τον μαλάκα και δεν σου απαντώ ανάλογα. Αντ'αυτού σου υπόσχομαι από εδώ και πέρα να κάνω τα post σου αγαπημένη μου ασχολία τις ανυπόφορες ώρες της δουλειάς μου.
FarCry Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Αντ'αυτού σου υπόσχομαι από εδώ και πέρα να κάνω τα post σου αγαπημένη μου ασχολία τις ανυπόφορες ώρες της δουλειάς μου. οχι ρε συ μη το κανεις αυτο.....καλυτερα αυτοκτονα
washcloud Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ...να προσθέσω στην Internet-Εχplorer-Woman : "Εverybody wants to get rid of her, but when u've really had it with the others, she's the one to turn to for consolation..."
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Τι εννοεί στο Safari για τους ifriends; οτι κατεβαζεις και οτι αχρηστο σου φορτοσει αναγκαστικα η mac
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 οτι κατεβαζεις και οτι αχρηστο σου φορτοσει αναγκαστικα η mac Η Apple εννοείς. Φαντάζομαι είναι πράγματα που υπάρχουν έτσι κι αλλιώς στους Mac (όπως QuickTime), γι' αυτό δεν έχω πάρει χαμπάρι κάτι αντίστοιχο εγώ. Αναγκαστικά όμως, ε; Τους άτιμους...
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Παντως το skinny του chrome καλα το ειπε, τελειως αδειο ειναι, αλλα απο καταναλωση μνημης μια χαρα τα παει, για το πρωτο παραθυρο ανοιγει 2 prosesses και ενα για καθε νεο Tab, αν τα προσθεσεις, ξεπερνας χαλαρα το firefox. Το μονο καλο ειναι οτι κλεινοντας τα Tab κλεινουν και τα prosesses και ελευθερωνεται καμποση μνημη. (Καταντησαμε να θελουμε μισο γιγα μονο για το browser).
million_voices Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ειναι πλεον φανερο οτι οι χρηστες Opera εχουν γουστο στις γυναικες,αλλα δεν τους χαλαει και καμια αρπαχτη με Firefox,αυτα τα plug ins ειναι divine:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις