antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εχει μυτογκα η αληθεια http://www.youtube.com/watch?v=oe38TvhRAVI
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. /no offence
Praetorianos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. /no offence Κοίτα, κι αυτή κρεμαστάρι είναι αλλά πατραβούρα δεν τη λες. Όπως δεν λες τούμπανο αυτή. Ειλικρινά, δεν κουβαλάω τέτοια κόμπλεξ.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα, κι αυτή κρεμαστάρι είναι αλλά πατραβούρα δεν τη λες. Όπως δεν λες τούμπανο αυτή. Ειλικρινά, δεν κουβαλάω τέτοια κόμπλεξ. To ένα της μάτι είναι μεγαλύτερο από το άλλο και το στήθος το σηκώνει με wonderbra. Είδες μπορώ κι εγώ! χαχα Γεγονός είναι όμως ότι παρότι μου αρέσει καλύτερα του motogp,θα προτιμούσα τη γαλοπούλα. Γεμιστή.
Praetorianos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 To ένα της μάτι είναι μεγαλύτερο από το άλλο και το στήθος το σηκώνει με wonderbra. Ναι επίτηδες έβαλα αυτή τη φώτο με τα μάτια. Σου κάνει παρόλα αυτά την καρδιά να την πεις πατσαβούρα? Η άλλη έχει απλά μεγάλα βυζιά και νορμάλ περιφέρεια. Πρόσωπο, χέρια, μπράτσα είναι κάτω του μετρίου. Τα υπόλοιπα τα κρύβει Νομίζω ότι έχουμε βγει offtopic, εξάλλου γούστα είναι αυτά
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι επίτηδες έβαλα αυτή τη φώτο με τα μάτια. Σου κάνει παρόλα αυτά την καρδιά να την πεις πατσαβούρα? Η άλλη έχει απλά μεγάλα βυζιά και νορμάλ περιφέρεια. Πρόσωπο, χέρια, μπράτσα είναι κάτω του μετρίου. Τα υπόλοιπα τα κρύβει Νομίζω ότι έχουμε βγει offtopic, εξάλλου γούστα είναι αυτά Ω ναι, το είπα εξάλλου οτι είναι προσωπική προτίμηση, αλλά πιστεύω από την ξηρασία θα προτιμούσες τη γαλοπούλα.
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι επίτηδες έβαλα αυτή τη φώτο με τα μάτια. Σου κάνει παρόλα αυτά την καρδιά να την πεις πατσαβούρα? Η άλλη έχει απλά μεγάλα βυζιά και νορμάλ περιφέρεια. Πρόσωπο, χέρια, μπράτσα είναι κάτω του μετρίου. Τα υπόλοιπα τα κρύβει Νομίζω ότι έχουμε βγει offtopic, εξάλλου γούστα είναι αυτά κοιτατε ακομα και το μπρατσο;
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτατε ακομα και το μπρατσο; Ω ναααι. Καλύτερα να χει κυτταρίτιδα στα κωλομέρια παρά ζελεδιασμένα μπράτσα. Γι αυτό: Ασκήσεις Τρικεφάλων
Praetorianos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτατε ακομα και το μπρατσο; Όχι όσο τα υπόλοιπα, αλλά αν ξεπερνάνε σε διάμετρο/περίμετρο τα δικά μου ή μπορεί να παίξει παλαμάκια χωρίς να ακουμπάει τους πήχεις, πονάει. Edit: Με πρόλαβε ο De@th L0rd
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εχει μυτογκα η αληθεια με τέτοια μάτια δεν κοιτάς την μύτη.εγώ ούτε που την πρόσεξα.
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ω ναααι. Καλύτερα να χει κυτταρίτιδα στα κωλομέρια παρά ζελεδιασμένα μπράτσα. Γι αυτό: Ασκήσεις Τρικεφάλων γτ δλδ την κυταριτιδα την περνατε στο ντουκου; αντα τωρα μην τα παρω, ενα καλο εχω και θα μου το βγαλετε και αχρηστο
Praetorianos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 γτ δλδ την κυταριτιδα την περνατε στο ντουκου; αντα τωρα μην τα παρω, ενα καλο εχω και θα μου το βγαλετε και αχρηστο Είπε "καλύτερα να". Πως εσύ κατάλαβες ότι την περνάμε στο ντούκου ένας θεός και το cosmopolitan ξέρει. Εξάλλου καθένας έχει άλλα βίτσια.
markelos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 γτ δλδ την κυταριτιδα την περνατε στο ντουκου; αντα τωρα μην τα παρω, ενα καλο εχω και θα μου το βγαλετε και αχρηστο photo or it didn't happen
Προτεινόμενες αναρτήσεις