Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ε ας ελπίσουμε ότι θα γελάσεις τουλάχιστον μ' αυτό τότε βρε Φαρ

αφού ξέρεις ότι περί θεολογικών θεμάτων δεν γελάω :-)

Δημοσ.

..το ξέρω που να μην το 'ξερα..

πάντως...ειλικρινά ρε συ, άλλο το ανθρώπινο χιούμορ μεταξύ ανθρώπων...κι άλλο το "προσβλητικό", πχ προς "τα θεία"...δηλαδή, το να σου φανεί αστείο πχ η εικόνα του Μωυσή, να κατεβαίνει από το Σινά κρατώντας 3 "πλάκες", να λέει

"...σας έφερα από τον Κύριο αυτές τις 15 (και να του πέφτει η μία και να σπάει) ...10 εντολές...".

Δε νομίζω ότι είναι δα και υποχρεωτικό το πρώτο πράγμα που πρέπει να περνάει από το μυαλό σου να είναι το "ohhhhhh....blasphemy!"

...Θέλω να πω, το να "εκμεταλλεύεται" κάποιος μια κατάσταση, για να βγάλει χιούμορ, δε σημαίνει κι απαραίτητα ότι είναι λόγω κακής βούλησης, και για να "επιτεθεί" στο θέμα που πραγματεύεται το χιούμορ...(μη μου απαντήσεις "ναι αλλά για κάποια πράγματα, ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ δεν σηκώνω "χιούμορ"...)

Anyway, ΔΕΝ προσπαθώ να...αλλάξω τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, απλά να πω μια κουβέντα...κι όπως σου κάτσει ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μίλιον, δε ξέρω που το ψάρεψες - αλλά καλόοοοοοοοοο

:-D

εδιτ :

αναφερόμουν σε αστεία φωτό εκ του μίλιον_βόισιζ

περιγραφή : είναι η Δόρα, δίπλα η Άνγκελα, παραδίπλα ο Κωστάκης, και το πλάνο κλείνει μάλλον κανένας πρόεδρος της ΟΝΕ.

Λέει η Άνγκελα κάτι του Κωστάκη για να κάνουνε για το μέλλον της ένωσης, κι αυτός απαντάει ατάραχος και χαμογελαστός "...δεν είναι τίποτα, συνδέεις τα ψιψιψόνια με τα κοκοψόψαρα" κτλ... , κι από δίπλα ο τελευταίος από "μέσα" του : "...το χάσαμε το ευρώ πατριώτττττττηηη..."

:mad:

Επεξ/σία από washcloud
μα..μα..ΤΙ λογοκρισία ειν' αυτή!
Δημοσ.
αφού ξέρεις ότι περί θεολογικών θεμάτων δεν γελάω :-)

το έχω καταλάβει... αλλά για μένα είναι... και δεν βλέπω τον λόγο να μην το βάλω...

πάντως...ειλικρινά ρε συ, άλλο το ανθρώπινο χιούμορ μεταξύ ανθρώπων...κι άλλο το "προσβλητικό", πχ προς "τα θεία"...δηλαδή, το να σου φανεί αστείο πχ η εικόνα του Μωυσή, να κατεβαίνει από το Σινά κρατώντας 3 "πλάκες", να λέει

"...σας έφερα από τον Κύριο αυτές τις 15 (και να του πέφτει η μία και να σπάει) ...10 εντολές...".

σε ποια ταινία ήταν αυτό ρε γουός; είχα ψοφήσει στο γέλιο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...