MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κάτι τέτοιο πάνω κάτω =ρ Μπλεχ πάντως. Έλεγε ότι έχει υπεραυξηθεί ο πληθυσμός τους λόγω των μολυσμένων υδάτων.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κάτι τέτοιο πάνω κάτω =ρΜπλεχ πάντως. Έλεγε ότι έχει υπεραυξηθεί ο πληθυσμός τους λόγω των μολυσμένων υδάτων. To ίδιο βλέπαμε. Και προχτές προς πύργο που έριξα μια βουτιά το σκευτόμουν και δίπλα μου έσκασε μύτη κάτι σαν αυτό,λίγο πιο μεγάλο:Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 To ίδιο βλέπαμε. Πόσο σκαλωτικό ήταν. Που συνήθως κολλάω με ντοκυμαντέρ για αιλουροειδή. 8 ώρες να μου δείχνουν πώς τρώνε και κυνηγάνε τα λιοντάρια και τα τσητάχ θα θέλω κι άλλο. Τζέλλυ φις πάουα! A. Kαι το νου σου όταν κολυμπάς ε.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 A. Kαι το νου σου όταν κολυμπάς ε. Δεν παλεύεται να κολυμπάς με αυτές τις καλαμιές όταν ξέρεις οτι είναι τριγύρω..
nickarmy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 σε κάποιες ακτές της γαλλίας υπάρχει πρόβλημα , στην ελλάδα όχι τόσο ...
UpToDate_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 σε κάποιες ακτές της γαλλίας υπάρχει πρόβλημα , στην ελλάδα όχι τόσο ... @1:05 we r fucked up
nickarmy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 δεν ξέρω ίσως εγώ κάνω λάθος (αλλά να μπερδέψω ελλάδα γαλλία λίγο χλωμό ) πάντως που έγω γυρίσει αρκετές παραλίες της ελλάδας τους μήνες του αυγούστου δεν έχω δει εκτεταμένο πρόβλημα, αν τώρα δεν έρχοντε στα <<ρυχά>> και είναι κανα εκκατομύριο στα ανοικτά άλλο
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 τα δικα μας jellyfish, μεδουσες, τσουχτρες δεν μας κανουν κανενα κακο εκτος απο πονο. δεν υπαρχει θεμα να πεθανεις. χαλαρωστε http://www.smh.com.au/national/girl-survives-deadly-box-jellyfish-stings--doctors-amazed-20100428-tre2.html A 10-year-old Australian girl who survived being stung by the world's most venomous creature, the deadly box jellyfish, may have rewritten medical history, an expert says. νομιζω αυτο τα λεει ολα. don't worry, natural evolution does the trick ---------- Προσθήκη στις 06:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:13 ----------
Skylined Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Πολύ καλό το πόστερ όπως και το anti-dogma (αν και διαφωνώ με το όνομά του) που είναι πολύ ανώτερο φόρουμ από κάποια άλλα δήθεν σοβαρά που φιλοξενούν πολιτικο-κοινωνικο-ιδεολογικές κοκορομαχίες. Στο λεγόμενο δυτικό κόσμο φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται οι υποψίες του Χάξλεϊ περισσότερο από αυτές του Όργουελ. Όχι βέβαια πως δεν υπάρχει και δικτατορία της πληροφορίας.. Lombard Street - San Francisco: 1, 2, 3 ---------- Προσθήκη στις 11:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- Ήρθε με το κινητό μου. Όποιος ξέρει πού βρίσκεται το μέρος ας πει
evabb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 θεος ο Χαξλει, ο "θαυμαστος καινουργιος κοσμος" ειναι βιβλος, ποτε δεν εκτιμησα τον οργουελ αντιθετως. ασε που ειναι τελειως ψυχομπουκομα το 1984. με δυο φορες που εχω διαβασει τον καινουργιο κοσμο εχω καταληξει δυο φορες σε διαφορετικα συμπερασματα.
Skylined Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 με την ευκαιρία, στην καινούρια ταινία του Jackie Chan γίνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση για τη "Δύναμη"
UpToDate_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 τα δικα μας jellyfish, μεδουσες, τσουχτρες δεν μας κανουν κανενα κακο εκτος απο πονο. δεν υπαρχει θεμα να πεθανεις. χαλαρωστε νομιζω αυτο τα λεει ολα. don't worry, natural evolution does the trick Aπ' αυτό δεν έχουμε ακόμα Καλά όχι ότι αυτό δεν φένεται καν μεσ' στο νερό
Προτεινόμενες αναρτήσεις