evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Κατούρησα σε έναν κλόουν επειδή είμαι sexy!! τρεχω γυμνος με την μανα σου γτ ειμαι αυτο που ειμαι
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Καπνισα χορτο με ενα μπολ δημητριακα επειδη ειμαι αυτο που ειμαι. Ναης!
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μαχαίρωσα μια λεσβία επειδή την ήπια/επειδή είμαι ακόμα single (αναλόγως την αχρωματοψία μου). Με περιγράφει απόλυτα, οποιαδήποτε περίπτωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 σκότωσα το ψυγείο επειδή έχω θεϊκούς κοιλιακούς... LOL
SlimData Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δεν θα βρεθεί κανείς 28 νοέμβρη με κίτρινη μπλούζα...???
pournaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγω παντως ενα κατουρηματακι του Κλοουν του το εριξα, και αυτο απλα γιατι ειμαι αυτος που ειμαι
Alchemist` Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 χ0αχ0αχ0α0χα0, γαμάτο... λοιπόν εγώ: Χρειάζομαι μια κουράδα επειδή μισώ τη ζωή μου!
Alchemist` Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δεν παίζει να είναι real... Τέτοια τεράστια πλάσματα (γιγαντισμός) ζουν σε τεράστια βάθη, όπου λόγω της πίεσης είναι αδύνατο να κολυμπήσει δύτης... Πάντως έχει ενδιαφέρον.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δεν παίζει να είναι real... Τέτοια τεράστια πλάσματα (γιγαντισμός) ζουν σε τεράστια βάθη, όπου λόγω της πίεσης είναι αδύνατο να κολυμπήσει δύτης... Πάντως έχει ενδιαφέρον. Nomura's jellyfish
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Το παράξενα είναι αυτά τα πλάσματα με τα καουτσούκ και τους σωλήνες, όχι η σαλούφα!
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Nomura's jellyfish Ψιλοάσχετο. Έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ στο Σκάι τις προάλλες για τις τσούχτρες. Είχε μεταξύ άλλων ένα βίντεο που είχαν τραβήξει ψαράδες στην Ιαπωνία και που είχαν πιάσει κατά λάθος Nomura. Από το δηλητήριό τους είχε πεθάνει όλη η υπόλοιπη ψαριά.Τρομακτικά πλάσματα.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ψιλοάσχετο. Έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ στο Σκάι τις προάλλες για τις τσούχτρες. Είχε μεταξύ άλλων ένα βίντεο που είχαν τραβήξει ψαράδες στην Ιαπωνία και που είχαν πιάσει κατά λάθος Nomura. Από το δηλητήριό τους είχε πεθάνει όλη η υπόλοιπη ψαριά.Τρομακτικά πλάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις