guido Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 δεν έχεις ακούσει το ρητό : "don't drink water , fish fuck in it" ;
antonl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αν θυμάμαι καλά, είναι τμήμα του εντέρου της φάλαινας και η συγκεκριμένη ήταν θηλυκιά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αν θυμάμαι καλά, είναι τμήμα του εντέρου της φάλαινας και η συγκεκριμένη ήταν θηλυκιά. άρα την ξεκώλιασαν...
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 στο πισω μερος της μπλουζας της κυρας... αυτη με την μπλουζα που εχει σχηματα λουλουδιων...
flik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μάλλον δεν την είδε καν, και εγώ στην αρχή δεν τη πρόσεξα πάντως. Τα πρώτα δευτερόλεπτα δηλαδή
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Κοίτα, ήταν 4 το ξημέρωμα, αλλά όπως και να 'χει, είμαι αδικαιολόγητος. Δε φαίνεται ρε σεις, όμως, πραγματικά!
Members gsarig Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλά αυτό με τη μαύρη ήταν εύκολο... εγώ στη δεύτερη ακόμα δεν έχω καταλάβει τί είναι αυτό που μόλις το δούμε θα "shit brix". Είναι αυτό που λέει ο hacker32; στο πισω μερος της μπλουζας της κυρας...αυτη με την μπλουζα που εχει σχηματα λουλουδιων... κι αν ναι, τί ακριβώς είναι και γιατί είναι τόσο συγκλονιστικό; Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι φόρεσε ανάποδα τη μπλούζα, αλλά σιγά μη "shit brix" γι' αυτό... να κάνω και μια εξομολόγηση (μετά από μακροχρόνια νηστεία και προσευχή είμαι πλέον έτοιμος): πολλές φορές στο ίντερνετ, όπως και στην πραγματική ζωή, γελάω με ένα αστείο ακόμη κι αν δεν το έχω καταλάβει, μόνο και μόνο για να μη νομίσουν οι άλλοι ότι δεν το 'πιασα... στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχω την περιέργεια να μάθω τί ακριβώς παίζει
pournaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλά αυτό με τη μαύρη ήταν εύκολο... εγώ στη δεύτερη ακόμα δεν έχω καταλάβει τί είναι αυτό που μόλις το δούμε θα "shit brix". Είναι αυτό που λέει ο hacker32; κι αν ναι, τί ακριβώς είναι και γιατί είναι τόσο συγκλονιστικό; να κάνω και μια εξομολόγηση (μετά από μακροχρόνια νηστεία και προσευχή είμαι πλέον έτοιμος): πολλές φορές στο ίντερνετ, όπως και στην πραγματική ζωή, γελάω με ένα αστείο ακόμη κι αν δεν το έχω καταλάβει, μόνο και μόνο για να μη νομίσουν οι άλλοι ότι δεν το 'πιασα... Αν βλεπω καλα, εχει ακομη καρφιτσωμενο το αντικλεπτικο πανω της (εκεινο το ασπρο πλαστικο με το μαγνητακι απο μεσα που βαραει οταν πας να περασεις την εξοδο), που σημαινει το το "απαλλοτριωσε" το συνολακι
Members gsarig Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αν βλεπω καλα, εχει ακομη καρφιτσωμενο το αντικλεπτικο πανω της (εκεινο το ασπρο πλαστικο με το μαγνητακι απο μεσα που βαραει οταν πας να περασεις την εξοδο), που σημαινει το το "απαλλοτριωσε" το συνολακι Ούτε που ήξερα τί ήταν αυτό το μαραφέτι Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση - όντως τώρα όλα εξηγούνται...
SeKoS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Just dont hold it like this Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις