evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 και εγώ σε σχήμα π30υς(πλαστικά) αυστηρώς (α)κατάλληλο!! επρεπε να παρω ενα τετοιο την τελευταια φορα που ημουν αμστερνταμ γμτ εχω φαει σοκολατα σε τετοιο σχημα εχω και φωτογραφικα ντοκουμεντα αλλα δυστυχως η σοκολατα δεν φαινεται καλα
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ενα ακομη αριστουργιμα για να ξεχασουε την ζεστη
Dark_son20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 \ "Dear Delivery Hero, You have my video card. Please do not leave with it. If you need a signature, please ring the door bell... which is this air horn. I will be at the door in 2.5 seconds. /s/ Brad Clark. Hit horn 3 times if you need me to bring beer. Nothing is too good for the saint who brings the video card." Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
coolman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 επρεπε να παρω ενα τετοιο την τελευταια φορα που ημουν αμστερνταμ γμτ εχω φαει σοκολατα σε τετοιο σχημα εχω και φωτογραφικα ντοκουμεντα αλλα δυστυχως η σοκολατα δεν φαινεται καλα Ε φαντάζομαι στο κουκλάκι θα έχει τέτοια και άλλα πολλά σουβενίρ. Μπορείς να πάρεις από εκεί και να λες από Amsterdam.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 βρε τσακαλε δεν ειναι καλαμακια απο παγο, σκετα παγακια ειναι. πως θα την κανουν την τρυπα στην μεση; for your information πουλανε στο ικεα τετοιες παγοθηκες. εγω εχω σε σχημα αστεριου Το καλαμάκι βρίσκεται στη μέση, γύρω γύρω σχηματίζεται ο πάγος. Δες το καλύτερα.
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το καλαμάκι βρίσκεται στη μέση, γύρω γύρω σχηματίζεται ο πάγος. Δες το καλύτερα. indeed αλλα δεν φαινοταν καλα
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 indeed αλλα δεν φαινοταν καλα ...Δηλαδη ειχα δικιο? Συγκινηθηκα
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 indeed αλλα δεν φαινοταν καλα Release the hounds.
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν έχει εξήγηση? Well ειναι και το πηγάδι αγγλιστί.
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 και η παραλλαγή του στα ελληνικά: (σημείωση του μεταφραστή: «μπαμπάς» στα ελληνικά είναι ο πατέρας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις