Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και εγώ σε σχήμα π30υς:X(πλαστικά)

αυστηρώς (α)κατάλληλο!!:X

41r3ohL-rjL._SS500_.jpg

επρεπε να παρω ενα τετοιο την τελευταια φορα που ημουν αμστερνταμ γμτ :lol: εχω φαει σοκολατα σε τετοιο σχημα εχω και φωτογραφικα ντοκουμεντα αλλα δυστυχως η σοκολατα δεν φαινεται καλα :lol:

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

newvideocard.jpg\

"Dear Delivery Hero, You have my video card. Please do not leave with it. If you need a signature, please ring the door bell... which is this air horn. I will be at the door in 2.5 seconds. /s/ Brad Clark.

Hit horn 3 times if you need me to bring beer. Nothing is too good for the saint who brings the video card."

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.
επρεπε να παρω ενα τετοιο την τελευταια φορα που ημουν αμστερνταμ γμτ :lol: εχω φαει σοκολατα σε τετοιο σχημα εχω και φωτογραφικα ντοκουμεντα αλλα δυστυχως η σοκολατα δεν φαινεται καλα :lol:

Ε φαντάζομαι στο κουκλάκι θα έχει τέτοια και άλλα πολλά σουβενίρ. Μπορείς να πάρεις από εκεί και να λες από Amsterdam.

Δημοσ.
βρε τσακαλε δεν ειναι καλαμακια απο παγο, σκετα παγακια ειναι. πως θα την κανουν την τρυπα στην μεση; :P for your information πουλανε στο ικεα τετοιες παγοθηκες. εγω εχω σε σχημα αστεριου

Το καλαμάκι βρίσκεται στη μέση, γύρω γύρω σχηματίζεται ο πάγος. Δες το καλύτερα.

Δημοσ.
Το καλαμάκι βρίσκεται στη μέση, γύρω γύρω σχηματίζεται ο πάγος. Δες το καλύτερα.

indeed αλλα δεν φαινοταν καλα

• Members
Δημοσ.
well_well_well.jpg

και η παραλλαγή του στα ελληνικά:

33ven9y.jpg

(σημείωση του μεταφραστή: «μπαμπάς» στα ελληνικά είναι ο πατέρας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...