washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μυρίζομαι λαδιά μπαμπά. (Χρόνια πολλά Tzimmys btw...)
Tzimmys Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Χρόνια Πολλά φίλε washcloud. Καλή χρονιά να έχουμε.
Hamurabi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Η ποινη των αστυνομικων που σακατεψαν τον νεαρο με την ζαρτινιερα (εφαγαν 3 χρονια) ειναι εξαγορασιμη προς 5 ευρω την ημερα. H ποινη ΟΛΩΝ των πολιτων αν ειναι εξαγορασιμη , κοστιζει τοσο περιπου, 5 ευρω τη μερα. Δεν ηταν ειδικη τιμη για τους αστυνομικους.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Οι φάτσες που έχουν πάρει είναι λες και βγήκαν από καρτούν.Έχω κλάσει στο γέλιο.
cassidy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Οι φάτσες που έχουν πάρει είναι λες και βγήκαν από καρτούν.Έχω κλάσει στο γέλιο. Το δώρο τί είναι; dick-in-a-box;
BLISS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ελα κι εσυ στο συναρπαστικο κοσμο του National Geographic! Mια κενη θεση βοηθου εικονοληπτη. Kωδικος θεσης: *D3ATH*
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ahahahahah legendary
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ο ίδιος είναι και στις δυό φωτό αλλά με διαφορετικό αυτοκίνητο.
BLISS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ο ιδιος ειναι και τα αυτοκινητα ειναι το ενα διπλα στο αλλο. Εγω εκανα crop για να χωρεσουν καλυτερα οι εικονες.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικά άθλιοι αυτοί οι υπότιτλοι... ---------------------- Disclaimer: Οποιοσδήποτε συσχετισμός με τάσεις ελιτισμού, είναι εντελώς συμπτωματικός Excuse me άλλα που είναι το αστείο?
BLISS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Excuse me άλλα που είναι το αστείο? Σχωρμένος... Αφορά έμμεσο σχόλιο μου, σε άλλο θέμα, σε άλλο σημείο του φόρουμ και όσοι το έπιασαν, το έπιασαν... Σε πενηνταράκια δε θα το κάνω, πάντως με υπότιτλους δεν έχει σχέση, αν αυτό υπέθεσες. Ας πούμε ότι κατατάσσεται στις "περίεργες" εικόνες...
athina_m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Να φανταστείτε έχει βγει νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας σύμφωνα με τα τελευταία δρώμενα που έχουν διαδραματιστεί στη χώρα μας….. Άσε και το άλλο που βρήκα ένα άρθρο σε ένα μπλοκ για το πώς διαβάζουν οι γυναίκες τα σήματα…… Έχετε δει εσείς κάτι καλό……. Πώς, σύμφωνα με μερικούς, διαβάζουν οι γυναικες τα σήματα! -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 11 : 14 : 05----- γιατι θα ατιμασεις και θα καταστρεψεις τον υπολογηστη........ τι εισαι ? αν καταλαβα καλα.... χακερ? αν ναι απο που εμαθες? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2009 από athina_m εικονες
Προτεινόμενες αναρτήσεις