Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσο κάνει αυτό δηλαδή μαζί με το κουτί του για ένα κουτί με σηματάκι mac..Μια χαρά σε βρίσκω..:P

ATI-Eyefinity-3x2-Windows-Desktop.jpg

Εντωμεταξύ τι καΐλας το έχει κάνει αυτό το πράγμα.Και αφού το έκανε που το έκανε στο σαλόνι δεν μπορούσε να βρεί μόνιτορς με μαύρο πλαίσιο;

Άκυρο.Τώρα είδα το κουτί.Χωρίς το κουτί του.:P

Δημοσ.
Όσο κάνει αυτό δηλαδή μαζί με το κουτί του για ένα κουτί με σηματάκι mac..Μια χαρά σε βρίσκω..:P

Εντωμεταξύ τι καΐλας το έχει κάνει αυτό το πράγμα.Και αφού το έκανε που το έκανε στο σαλόνι δεν μπορούσε να βρεί μόνιτορς με μαύρο πλαίσιο;

γιατί τι χρώμα είναι το πλαίσιο τους?

Δημοσ.

ATI-Eyefinity-3x2-Windows-Desktop.jpg

Η μαγκια θα ηταν να βγαλει τελειως τα πλαστικα, ωστε να εξαλειψει σχεδον τελειως τα κενα, και να εφαρμοσει γυρω ενα ομορφο ξυλινο πχ πλαισιο.

Τεχνικως πως μπορει να γινει αυτο; Τι καρτες και ποσες θελει για να βγαλεις 6 μονιτορς;

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ το νόημα αυτού.

Τι στο φακ μπορείς να κάνεις (και να ευχαριστηθείς) με κάτι τέτοιο; Ταινία; Gaming; Τι;

Τεχνικως πως μπορει να γινει αυτο; Τι καρτες και ποσες θελει για να βγαλεις 6 μονιτορς;

Με μια τέτοια ας πούμε.

Δημοσ.

Βρε μια χαρά ευχαριστιέσαι άμα το κάνεις σωστά ή έτσι:

To θέμα είναι πως την καμμενιά την έχει κάνει στο σαλόνι και τελείως άκυρα σαν κάδρο για έκθεση το έχει κάνει.Τι απόδοση να ήταν κινέζος για να λιώνει στο wow;:lol:

03_ATI_Eyefinity_3x2_Blizzard_World_of_Warcraft_2_59234_640screen.jpg

Δημοσ.

Καλά ρε... ένα ολόκληρο τεχνολογικό φόρουμ και βρήκατε να το συζητήσατε σε ένα από τα λίγα "χαλαρά" τόπικ;;; Πάμε όλοι μαζί να ανοίξουμε ένα καινούριο γιατί έχω και εγώ κάτι απορίες...

On topic τώρα (να κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα... εμένα on topic)

25590_540.jpg

25553_540.jpg

25475_540.jpg

Δημοσ.
Εγώ δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ το νόημα αυτού.

Τι στο φακ μπορείς να κάνεις (και να ευχαριστηθείς) με κάτι τέτοιο; Ταινία; Gaming; Τι;

multibox man multibox :P

gam_36boxerwowrig_490.jpg

(εάν συνδέσει αλλα 5 μηχανήματα φυσικά :lol: )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...