nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 δεν θέλω να ανοίξουμε πάλι θέμα για τα λειτουργικά και τουε υπολογιστές ... γιαυτό ας συνεχίσουμε
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Όσο κάνει αυτό δηλαδή μαζί με το κουτί του για ένα κουτί με σηματάκι mac..Μια χαρά σε βρίσκω.. Εντωμεταξύ τι καΐλας το έχει κάνει αυτό το πράγμα.Και αφού το έκανε που το έκανε στο σαλόνι δεν μπορούσε να βρεί μόνιτορς με μαύρο πλαίσιο; Άκυρο.Τώρα είδα το κουτί.Χωρίς το κουτί του.
gang Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Όσο κάνει αυτό δηλαδή μαζί με το κουτί του για ένα κουτί με σηματάκι mac..Μια χαρά σε βρίσκω.. Εντωμεταξύ τι καΐλας το έχει κάνει αυτό το πράγμα.Και αφού το έκανε που το έκανε στο σαλόνι δεν μπορούσε να βρεί μόνιτορς με μαύρο πλαίσιο; Άκυρο.Τώρα είδα το κουτί.Χωρίς το κουτί του. γιατί τι χρώμα είναι το πλαίσιο τους?
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω κάτι δεν μου κολάει κάτι με το πληκτρολόγιο χαχαχα
pournaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Όσο κάνει αυτό δηλαδή μαζί με το κουτί του για ένα κουτί με σηματάκι mac..Μια χαρά σε βρίσκω.. Εντωμεταξύ τι καΐλας το έχει κάνει αυτό το πράγμα.Και αφού το έκανε που το έκανε στο σαλόνι δεν μπορούσε να βρεί μόνιτορς με μαύρο πλαίσιο; Άκυρο.Τώρα είδα το κουτί.Χωρίς το κουτί του. Η μαγκια θα ηταν να βγαλει τελειως τα πλαστικα, ωστε να εξαλειψει σχεδον τελειως τα κενα, και να εφαρμοσει γυρω ενα ομορφο ξυλινο πχ πλαισιο. Τεχνικως πως μπορει να γινει αυτο; Τι καρτες και ποσες θελει για να βγαλεις 6 μονιτορς;
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ το νόημα αυτού. Τι στο φακ μπορείς να κάνεις (και να ευχαριστηθείς) με κάτι τέτοιο; Ταινία; Gaming; Τι; Τεχνικως πως μπορει να γινει αυτο; Τι καρτες και ποσες θελει για να βγαλεις 6 μονιτορς; Με μια τέτοια ας πούμε.
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 or http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/05/hd-5870-gpu.jpg
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Βρε μια χαρά ευχαριστιέσαι άμα το κάνεις σωστά ή έτσι: To θέμα είναι πως την καμμενιά την έχει κάνει στο σαλόνι και τελείως άκυρα σαν κάδρο για έκθεση το έχει κάνει.Τι απόδοση να ήταν κινέζος για να λιώνει στο wow;
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλά ρε... ένα ολόκληρο τεχνολογικό φόρουμ και βρήκατε να το συζητήσατε σε ένα από τα λίγα "χαλαρά" τόπικ;;; Πάμε όλοι μαζί να ανοίξουμε ένα καινούριο γιατί έχω και εγώ κάτι απορίες... On topic τώρα (να κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα... εμένα on topic)
Sugizo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ το νόημα αυτού. Τι στο φακ μπορείς να κάνεις (και να ευχαριστηθείς) με κάτι τέτοιο; Ταινία; Gaming; Τι; multibox man multibox (εάν συνδέσει αλλα 5 μηχανήματα φυσικά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις