washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Όχι απαραίτητα αρνητικό για τα windows. Σκέψου να κάνεις κάποιον λάθος χειρισμό στα δύο πρώτα Για σκέψου και 'συ να εξαρτάται η επιβίωσή σου απ' αυτά
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το Mac χαρακτηρίζεται από απλότητα, design και λειτουργικότητα. Μάλλον το colt του αξίζει. Οτιδήποτε απλό και μόνο με ένα κουμπί, που να μη θέλει καθάρισμα. Και η αισθητική minimal. Τα Windows πρέπει να έχουν ένα πολύ φορτωμένο όπλο (διόπτρες, ιστορίες, κακό κτλ), που θα παθαίνει εμπλοκές. Για τα Linux δεν γνωρίζω αρκετά.
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ^ γαμάτο Το πουλί σας είναι πιο μικρό κι απ' του liopyr. Παρακαλούμε μεγαλώστε το πουλί σας ώστε να φτάσει έστω τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ^ γαμάτο Το πουλί σας είναι πιο μικρό κι απ' του liopyr. Παρακαλούμε μεγαλώστε το πουλί σας ώστε να φτάσει έστω τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ναι εχεις δικιο oh wait!
nioniosmeg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 η σωστη συγκριση Εγώ έριξα ιδρώτα και κόπο για να φτιάξω το poster μου, ενώ εσύ βρήκες μια αρχαία εικόνα στο internet. Plus 1 σε μένα Και εντάξει, μην το παρακάνουμε με τις επεξηγήσεις, αυτή του clouD ήταν η καλύτερη Αλλά έκαψα πραγματικά ψυχές, το -3 μ' αρέσει
nioniosmeg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3406507#post3406507
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εγώ έριξα ιδρώτα και κόπο για να φτιάξω το poster μου, ενώ εσύ βρήκες μια αρχαία εικόνα στο internet. Plus 1 σε μένα μαντηλακι για τον ιδρωτα θες;
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πιστεύω ότι ο Θου Βου δεν ταιριάζει.Απλά δεν ταιριάζει.Καλύτερα να έβαζες τον τουάιλάιτ
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πιστεύω ότι ο Θου Βου δεν ταιριάζει.Απλά δεν ταιριάζει.Καλύτερα να έβαζες τον τουάιλάιτ ποιον;
coolman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εγώ θα έλεγα ότι μίας και μιλάμε για Αμερικανίες θα ταίριαζε καλύτερα αυτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις