Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι απαραίτητα αρνητικό για τα windows. Σκέψου να κάνεις κάποιον λάθος χειρισμό στα δύο πρώτα :P

Για σκέψου και 'συ να εξαρτάται η επιβίωσή σου απ' αυτά :P

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Mac χαρακτηρίζεται από απλότητα, design και λειτουργικότητα. Μάλλον το colt του αξίζει. Οτιδήποτε απλό και μόνο με ένα κουμπί, που να μη θέλει καθάρισμα. Και η αισθητική minimal.

Τα Windows πρέπει να έχουν ένα πολύ φορτωμένο όπλο (διόπτρες, ιστορίες, κακό κτλ), που θα παθαίνει εμπλοκές.

Για τα Linux δεν γνωρίζω αρκετά.

Δημοσ.

^ γαμάτο

Το πουλί σας είναι πιο μικρό κι απ' του liopyr. Παρακαλούμε μεγαλώστε το πουλί σας ώστε να φτάσει έστω τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσ.
^ γαμάτο

Το πουλί σας είναι πιο μικρό κι απ' του liopyr. Παρακαλούμε μεγαλώστε το πουλί σας ώστε να φτάσει έστω τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ναι εχεις δικιο

oh wait!:shock:

Δημοσ.
η σωστη συγκριση

Εγώ έριξα ιδρώτα και κόπο για να φτιάξω το poster μου, ενώ εσύ βρήκες μια αρχαία εικόνα στο internet. Plus 1 σε μένα :P

Και εντάξει, μην το παρακάνουμε με τις επεξηγήσεις, αυτή του clouD ήταν η καλύτερη :P

Αλλά έκαψα πραγματικά ψυχές, το -3 μ' αρέσει :lol:

Δημοσ.
Εγώ έριξα ιδρώτα και κόπο για να φτιάξω το poster μου, ενώ εσύ βρήκες μια αρχαία εικόνα στο internet. Plus 1 σε μένα :P

μαντηλακι για τον ιδρωτα θες;

stfuq.jpg

Δημοσ.
Πιστεύω ότι ο Θου Βου δεν ταιριάζει.Απλά δεν ταιριάζει.Καλύτερα να έβαζες τον τουάιλάιτ

ποιον; :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...