BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 δεν ειναι οτι μας αρεσουν τα κακα παιδια, δεν μας αρεσουν απλα οι χαλβαδες. αλλο καλος κι αλλο χαλβας Ποσες γραφετε απο αυτον τον λογαριασμο?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πως οριζεις τοτε τον χαλβα για να ξερω αν ειναι να αρχισω να ανησυχω?
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 την κοινη λογικη γινεται να εχει και να μην ειναι σαν μισοριξια; οτι δεν εχει ο καθενας αυτο αποζητα...
sugata Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ο μαλθακός άνθρωπος, αυτός που δεν τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους άλλους. Συνήθως εννοούμε και τον αγύμναστο, με πλαδαρό σώμα. Μέσες άκρες, αυτό εννοούν.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 sugata, αυτος ειναι ο ορισμος που δινει το λεξικο. Εγω ρωτησα για τον ορισμο του χαλβα απο την evabb.
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εύα ποιός χαλβάς σ' αρέσει πιο πολύ; Ο μακεδονικός, ο φαρσάλων ή ο καταυλακιώτικος;
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τυχαίο; δε νομίζω. Αν αντιβαίνει τους όρους, το αφαιρώ αμέσως. ρε συ μου καικε το τροφοδοτικο του παλιου μου pc!!! δεν κανω πλακα ευτιχως ειχα ενα απο ενα αλλο ακομα πιο παλιο pc γιατι θα με επριζε ο αδελφος μου... προσοχη με αυτες τις photo
coolman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω τον ορισμό της φίλης μας αλλά αυτός είναι ο δικός μου. Και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο γιατί να απορρίψει μία τόσο γλυκιά και τρυφερή ύπαρξη.
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω τον ορισμό της φίλης μας αλλά αυτός είναι ο δικός μου. Και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο γιατί να απορρίψει μία τόσο γλυκιά και τρυφερή ύπαρξη. θεος
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω τον ορισμό της φίλης μας αλλά αυτός είναι ο δικός μου. Και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο γιατί να απορρίψει μία τόσο γλυκιά και τρυφερή ύπαρξη. Ίσως ξέρει ο Τούφας, αλλά εμένα ούτε το μάτι μου γεμίζει αυτό, ούτε την όρεξη μου ανοίγει (γιος ζαχαροπλάστη είμαι και ναι ρε χαλβάδες σαν εμένα έκανε:Ρ) Κυδώνι είναι αυτό από πάνω. http://kopiaste.org/2009/03/quince-halvas-nistisimos/
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τι ειν' αυτά ρε, μακεδονικό τρώμε, να μερακλώσουμε
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εκπροσωπω ολο τον γυναικειο πληθυσμο πάλι πήρες 2-3 κιλά κι άρχισες τις μαλακίες ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις