De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) δεν είναι!! μέχρι και δουλίτσα βρήκε.. Αυτή την εικόνα κάθε φορά που τη βλέπω όταν είναι η αυθεντική, μου κόβεται η αναπνοή... Μιλάμε για μεγάλα cohones έτσι; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2010 από De@th L0rd
sugata Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 δεν είναι!! μέχρι και δουλίτσα βρήκε.. Sorry man, το -1 κατά λάθος από μένα, αντί για +1, και δεν μπορώ να το αλλάξω.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν είχα ιδέα. Ένας έκανε σα φίδι και απαιτούσε να τα πετάω κάτω, αλλά το παρεάκι του έκανε ντου. Είχε τόση πλάκα που άξιζε τον κόπο ο πόνος. Επίσης, τρώνε και μοτσαρέλα. Ναι, όσο σαλόνια δείχνουν, άλλο τόσο αλώνια μπορούν να γίνουν από συμπεριφορά. Και τρώνε και σα γουρούνια (τα πάντα όλα). Αλλά ναι έχουν φάση οι συμπεριφορές τους, τα κρωξίματά τους, κλπ. Όλα τα τα κυκνοπαπιοχηνοειδή. Freakster, o Κηάνου Ρηβς δεν ειν' αυτός; Πώς κατάντησε έτσι; ---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ---------- α καλά...τώρα είδα και τα υπόλοιπα ποστ....τεσπα ---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:36 ---------- Αυτή την εικόνα κάθε φορά που τη βλέπω και είναι πραγματική, μου κόβεται η αναπνοή... Μιλάμε για μεγάλα cohones έτσι; εγώ αναρωτιέμαι τί θα παιζόταν αν τον τέρμα αριστερά τον έπιανε κα'να κόψιμο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εγώ αναρωτιέμαι τί θα παιζόταν αν τον τέρμα αριστερά τον έπιανε κα'να κόψιμο θα τα βλέπες στο πεζοδρόμιο...gravity!
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εγώ αναρωτιέμαι τί θα παιζόταν αν τον τέρμα αριστερά τον έπιανε κα'να κόψιμο Shitting High and Gazing = Χέζοντας ψηλά κι αγναντεύοντας... Υ.Γ: Τι θεΐλα κι αυτή με τον πιτσιρικά και το τηλεχειριστήριο έξω από το παράθυρο...
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Υ.Γ: Τι θεΐλα κι αυτή με τον πιτσιρικά και το τηλεχειριστήριο έξω από το παράθυρο... όντως, θεϊκή θεΐλα
slygeo87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ρε μήπως και ο Θεός είναι γένους θηλυκού τελικά; =ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 καταραμένο shit brix
Προτεινόμενες αναρτήσεις