firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (btw, να είναι ο Αλέκος εκεί μέσα.....; ) Είσαι κακός άνθρωπός... :p:p
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (btw, να είναι ο Αλέκος εκεί μέσα.....; ) να λόλα ένας πόστης
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δύσκολη περίοδος, μέχρι κι αυτός έμεινε ταπί. θα σε καταλάβει άραγε άλλος από 'μένα; Είσαι κακός άνθρωπός... :p:p ...δεν είμαι κακός, μόνος κι έρημος είμαι (πια). Αλλά το πολεμάω (ακόμα). να λόλα ένας πόστης λολ
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 για πες το και σε μας ρε wash...! Αυτο που καταλαβα ειναι οτι το παιδι με το nick NIKOΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ...προσπαθει να διαφημισει το blog του... και εκει παει το σχολιο...δηλαδη επιασε η κριση τον Πουλοπουλο?
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.. ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΡΟΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Κάτι ξέμπαρκοι που είναι με μπλε, τους έχω δει και σε άλλη μάζωξη για την αχρωματοψία.
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 για πες το και σε μας ρε wash...! Αυτο που καταλαβα ειναι οτι το παιδι με το nick NIKOΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ...προσπαθει να διαφημισει το blog του... και εκει παει το σχολιο...δηλαδη επιασε η κριση τον Πουλοπουλο? Το νόημα ποιο είναι;
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Αν ζοομάρετε την εικόνα μπορείτε να διακρίνετε τη γυναίκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις