Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που είναι αυτό;;; Καρβάλη;;;

χμμμ...

Κοίτα,δεν έχω ιδέα τι είναι το Καρβάλη που μου λες,πάντως το βενζινάδικο βρίσκεται πάνω στην λεωφόρο Καβάλας(η αλλιώς Αθηνών),αυτή που βγάζει εθνική οδό αθηνών-κορίνθου

Εχεις δίκαιο που μπερδεύτηκες,το έγραψα λίγο χύμα

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
χμμμ...

Κοίτα,δεν έχω ιδέα τι είναι το Καρβάλη που μου λες,πάντως το βενζινάδικο βρίσκεται πάνω στην λεωφόρο Καβάλας(η αλλιώς Αθηνών),αυτή που βγάζει εθνική οδό αθηνών-κορίνθου

Εχεις δίκαιο που μπερδεύτηκες,το έγραψα λίγο χύμα

ΑΑΑΑ!!! Εγώ κατάλαβα στην πόλη της Καβάλας... και η Καρβάλη είναι έξω από την Καβάλα :lol:

μοιάζει λίγο, γι'αυτό!

Δημοσ.

..όσον αφορά πάντως το "καλλίτερα", αν το πας γραμματικά...δεν είναι λάθος. Ισχύουν (ΓΚΟΥΧ!)...ΙΣΧΥΑΝ (τουλάχιστον μέχρι κάτι χρονάκια πριν...) και οι δυο γραφές : "καλύτερα" ΚΑΙ "καλλίτερα".

..Για το "άλλο", με την παρανόηση της τοποθεσίας του, αχχχχχ μόνο ένα έχω να πω σύντροφε alexzzz (καταλαβαινόμαστε εμείς...) :

" Kαβάλα είναι μόνο στην Αθήνα!" :-D

Δημοσ.
..Για το "άλλο", με την παρανόηση της τοποθεσίας του, αχχχχχ μόνο ένα έχω να πω σύντροφε alexzzz (καταλαβαινόμαστε εμείς...) :

Κάθε μέρα βρίσκω νέους λόγους για να παίξουμε ξύλο

Δημοσ.
όι ρε, παρεξήγησες, σπόντα του τύπου "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" ήταν....

με πληγώνεις

PabstGirl_Logo_pink.jpg

:mad:

έχεις βεβαρημένο παρελθόν.... δεν φταίω εγώ.

Δημοσ.
..όσον αφορά πάντως το "καλλίτερα", αν το πας γραμματικά...δεν είναι λάθος. Ισχύουν (ΓΚΟΥΧ!)...ΙΣΧΥΑΝ (τουλάχιστον μέχρι κάτι χρονάκια πριν...) και οι δυο γραφές : "καλύτερα" ΚΑΙ "καλλίτερα".

Γραμματικά δεν είναι λάθος,απλά την πόσταρα γιατί το καλλίτερα μεταφράζεται ως "ομορφότερα" (απ το κάλλος,) και μου έκανε εντύπωση.

Οσο για το "Ελλάδα είναι μονο η αθήνα" κτλ,οκ οκ δηλώνω ένοχος! :-)

(Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι Αθηναίοι είναι γνήσιοι απόγονοι των Ελ,οπότε λογικό να ζηλεύετε)

Δημοσ.

Οσο για το "Ελλάδα είναι μονο η αθήνα" κτλ,οκ οκ δηλώνω ένοχος! :-)

(Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι Αθηναίοι είναι γνήσιοι απόγονοι των Ελ,οπότε λογικό να ζηλεύετε)

phalanx.jpg

Δημοσ.
d373a5a371.jpg

Minor Spoiler από το τελευταίο How I Met Your Mother aka Barney:

Αυτό λέγεται The Cheerleader effect. Πολλά κορίτσια μαζί,σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι όλες σούπερ γκόμενες. Αλλά αν τις κοιτάξεις μια-μια, θ' ανακαλύψεις ότι οι περισσότερες απ' αυτές, και καμιά φορά όλες, είναι χάλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αθηνών ονομάζεται :P

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 03 : 49 : 49-----

πάνω στην λεωφόρο Καβάλας(η αλλιώς Αθηνών),

έλεος ρε καλά τέτοια τραγικά λάθη δεν κάνουν.

λεωφόρος αθηνών (καβαλας)

παναγή τσαλδάρη (πειραιώς)

PLEASE UPDATE YOUR MEMORY :P

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 07 : 07 : 32-----

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

picasioncom_a06ed1798c61364bbef4829.gif

συγγνώμη ρε παιδιά αλλα τα σημερινά παιδιά είναι τόσο "σκατοφλορακια" η εγώ είμαι από το διάστημα?

Επεξ/σία από FarCry
???????? ????? ?????????
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...