Kasrith Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ρε συ Νικο, βαζουμε τα αρνια και τα κατσικια την μεγαλη βδομαδα στην αρενα και το γλενταμε πριν το σουβλισμα? I think not
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τι λες ρα;Ξέρεις σε πόσα χωριά παλεύουν με τα κατσίκια πριν τα σφάξουν και γύρω γύρω όλο το χωριό χειροκροτάει;
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Α δεν ξέρω τι παίζει με τις ταυρομαχίες,πως ακριβώς τον σκοτώνουν και για ποιο λόγο το κάνουν και τι συμβολίζει,πάντως για να το κάνουν κάτι σημαντικό θα είναι στην κουλτούρα τους.Το μόνο που ξέρω είναι πως έχουμε και εμείς παρόμοιες παραδόσεις.Μόνο που εμείς σφάζουμε αρνιά και κατσίκια. Βασικά δεν το μεταφέρει κάποιος σε ένα thread άλλο;Ευκαιρία να μάθουμε κιόλας τι ακριβώς γίνεται.Τον ταύρο μετά τι τον κάνουν; Ε βάλε bullfight στο ΥΤ, και υποθέτω θα δεις "τί παίζει". Συνοπτικά, τον "παίζουν", τον κουράζουν, τον ερεθίζουν κι όλας άμα λάχει (με ειδικά "ακόντια" και ξίφη), και όσο "πλησιάζει το τέλος", τόσο τον "γονατίζουν" με σχετικά χτυπήματα. (...δεν έχεις ποτέ δει εικόνες από ταύρο να περιφέρεται με σπάθες κι "ακόντια" πάνω του; ) Επίσης κάποια κομμάτια του (όρχεις πχ), αποτελούν έδεσμα, μετά την "μάχη" (σε γενικές γραμμέ όμως πάει "στράφι" υποθέτω, γιατί το κρέας του μάλλον δεν θα είναι για μάσημα). Σημαντικό ρε φίλε μπορεί να είναι στην κουλτούρα τους. Νορμάλ, είναι; Ας πούμε ότι στην κουλτούρα τους ήταν να σφάζουν ανθρωπάκια. Δεκτό θα ήταν αυτό, "λόγω κουλτούρας"; (Κάποτε σφάζανε στις ρωμαϊκές αρένες, btw. Nα γυρίσουμε πίσω; Άσε που δεν είναι όλες οι δεκάδες εκατομμύρια των Ιθπανών φίλοι του σπορ) Περί δε αρνιών, κατσικιών, και γαλοπουλών, τα λέγαμε και σε σχετικό θρεντ ένα χρόνο και κάτι ψιλά, μέχρι που κλειδώθηκε. Παρόμοιες βαρβαριές (κυρίως αναφορικά με το πως διαβιούν τα ζωντανά ΜΕΧΡΙ την λύτρωση του σφαξίματος).
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ε δεν έχω τύχει να δω.Μια γενική εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι ότι είναι ένας άνθρωπος με ένα ταύρο,τον κουράζει και μόλις γονατίσει τον σφάζει.Εντάξει βάρβαρο αλλά δεν σφάζουν και άνθρωπο.Τέλος πάντων θα ψάξω να ενημερωθώ.Απλά στην προκειμένη φάση λυπήθηκα τον ταυρομάχο.
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ...κατ' αρχάς δεν είναι ένας (...μαλάκες είναι - αλλά όχι ΤΟΣΟ...). Κατά 2ο λόγο, προσωπικά θα τον λυπόμουν, αν είχε σκαρφαλώσει στο διαμέρισμά του ο ταύρος, και του 'χε κάνει ετούτο το χουνέρι. Μέσα στην αρένα, ολέ ο ταύρος.
guido Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 εντάξει παιδιά διαφέρει αρκετά το να τρως απλά κρέας , με το να βασανίζεις "τελετουργικά" ένα ζώο επί ώρα . και όσον αφορά το συγκεκριμένο γεγονός , φανταστείτε πχ να βλέπατε κάποιον να βασανίζει επί ώρες ένα σκύλο , και στο τέλος ο σκύλος αμυνόμενος να τον δάγκωνε στον λαιμό . Είναι απολύτως υγιές να πεις καλά του έκανε του καργιόλη ! Τώρα αν ειναι μέρος της κουλτούρας τους κτλ χέστηκα προσωπικά . Και μέρος της κουλτούρας (φύσης) του ταύρου ήταν να του τον καρφώσει.
giorgos2710 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ε δεν έχω τύχει να δω.Μια γενική εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι ότι είναι ένας άνθρωπος με ένα ταύρο,τον κουράζει και μόλις γονατίσει τον σφάζει.Εντάξει βάρβαρο αλλά δεν σφάζουν και άνθρωπο.Τέλος πάντων θα ψάξω να ενημερωθώ.Απλά στην προκειμένη φάση λυπήθηκα τον ταυρομάχο. http://www.dailymotion.com/video/x5wsgf_a-two-hour-killing-fr_animals
UpToDate_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τώρα πραγματικά κατάλαβα γιατί χαίρεστε όλοι... ..Τώρα πραγματικά χαίρομαι και εγώ με αυτό που του έκανε ο ταύρος..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Επειδή κάποιοι ίσως βαριούνται ή δεν αντέχουν να δουν το βίντεο, μια σύντομη περιγραφή (χωρίς τη μελαγχολική μουσική επένδυση..): Ο ταύρος, με τα γνωστά σουβλιά καρφωμένα στη ράχη του, κόκκινος από το αίμα κοντανασαίνει και παραπατώντας, πέφτει, ενώ ο πορδόμαγκας με το κολάν και το χαλάκι από τα ρετάλια της Μοιραράκη, κρατάει ένα κοντό μαχαίρι με το οποίο δίνει τη χαριστική βολή (πάντα με το αηδιαστικό κορδοτό ύφος-διασταύρωση Ναπολέωντα και Χρυσοχοϊδη) αλλά εις μάτην.Το κακόμοιρο ζώο συνεχίζει να σφαδάζει. Κατά τα άλλα, κάποιοι είναι πολιτισμένοι μόνο όταν αποκεφαλίστηκε στην αγχόνη ένα από τα μεγαλύτερα καθήκια, ο Σαντάμ..
Dimitris1948 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 http://www.dailymotion.com/video/x5wsgf_a-two-hour-killing-fr_animals ΕΛΕΟΣ!! μαλακες! τι κάνουνε ρε? τι κάνουνε? του κόβουν και τα κερατα η κότες από πριν (αυτό δεν το ξερα). ενώ είναι χάμω ο ταύρος τον μαχαιρώνουν στο σβερκο, και οι άλλοι μαλακες στο κοινό χειροκροτάνε :eek: :eek:
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 14 χρόνια επιτυχίες και συνεχίζουμε! Εγώ εδώ και 3 χρόνια πλέον δεν τα κολλάω... τα έχω στο ντουλαπάκι, συλλεκτικά
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ εδώ και 3 χρόνια πλέον δεν τα κολλάω... τα έχω στο ντουλαπάκι, συλλεκτικά το ιδιο και ο πατερας μου... αλλα εκεινος δεν κολισε ποτε κανενα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις