Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
omfg αποκρουστική εικόνα. ίχνος αισθηματών από τον guido. πάνω απόλα ανθρωπιά. where is your anthropiness dude?

.

.

post-9947-129063092133_thumb.jpg

Δημοσ.
omfg αποκρουστική εικόνα. ίχνος αισθηματών από τον guido. πάνω απόλα ανθρωπιά. where is your anthropiness dude?

εδώ (και καλά κάνει δηλαδή)

Δημοσ.
ρε πάτε καλά ....

τι χάλια ποιότητα ειναι αυτη; δεν φαίνεται τπτ! πάρε εδώ :P

JULIO-APARICIO-GORED.jpg

Στην αρχη πηγα να σε κραξω... Μετα ανοιξα το spoiler :lol:

Δημοσ.

Δυστυχώς ο ταύρος θα πέθανε, ενώ η αδερφοκαθήκο με τα κολάν θα αντιμετωπιστεί ως ήρωας.

E mail μπορούμε να βρούμε αυτού του πορδόμαγκα;

Δημοσ.

Quiz; Πόσοι θα είχαν την ίδια άποψη αν οι ταυρομαχίες αποτελούσαν παράδοση της χώρας τους;

Να πω ότι συμφωνώ πως πήρε (λιγότερο απ') ό,τι του άξιζε πάραυτα.

Απλά αναρωτιέμαι βρε παιδί μου..

Δημοσ.
Θελετε δλδ να πειτε οτι αυτος εζησε??!?!?!?!!?!?!?

Ωστόσο, μες την ατυχία του ο Χούλιο στάθηκε τυχερός που δεν τον έσυρε μαζί του ο εξοργισμένος ταύρος. Γρήγορα οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε 6ωρη επέμβαση αφού όπως διαπίστωσαν οι γιατροί το κέρατο του έσπασε μερικά δόντια, ενώ του τρύπησε και την γλώσσα.

Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να πουν με σιγουριά εάν θα αποκατασταθεί πλήρως.

Ευτυχώς.

Για να -ίσως- χωνέψει τί μαλάκας υπήρξε δηλαδή.

phanispal, λιγότεροι.

Και λοιπόν; Από πότε τα ποσοστά δικαιολογούν τους εγκεφαλικούς κάλους;

Δημοσ.

Ότι δηλαδή όλοι εσείς δεν τρώτε μπριζόλες μοσχαρίσιες ε;Ούτε αρνιά σφάζετε το Πάσχα;Όλοι οι χορτοφάγοι μαζευτήκατε εδώ μέσα;

Τουλάχιστον στην αρένα το αφήνουνε να παλέψει.Στα σφαγεία είναι no mercy καταστάσεις τελείως.

Ού να μου χαθείτε υποκριτές.:P

Δημοσ.

Πλάκα κάνω.Αλλά δεν συμφωνώ με την αλληλεγγύη σας στον ταύρο.Καθώς είναι ένα από τα ζώα που τρώγεται και στη χώρα μας.Αν ήταν κανένας σκύλος ας πούμε θα σας συμμεριζόμουν.

Δημοσ.

(...λες να μην ξέρω ότι πλακάνεις; Φάνηκε)

Τρώγεται-ξετρώγεται πάντως ρε συ, καλύτερο θα ήταν να θανατωνόταν και να τρωγόταν (κάτω από "ανθρώπινες συνθήκες"), (που στο κάτω-κάτω αν είναι να θανατώνεις ζωντανά για επιβίωση, είναι δικιολογήσιμο) απ' το να τον κυνηγάνε 15 μαλάκες να τον λαβώνουν μια εδώ-μια εκεί, κι άλλοι 15.000 μαλάκες στην κερκίδα να τους χειροκροτάνε.

Δημοσ.

Α δεν ξέρω τι παίζει με τις ταυρομαχίες,πως ακριβώς τον σκοτώνουν και για ποιο λόγο το κάνουν και τι συμβολίζει,πάντως για να το κάνουν κάτι σημαντικό θα είναι στην κουλτούρα τους.

Το μόνο που ξέρω είναι πως έχουμε και εμείς παρόμοιες παραδόσεις.Μόνο που εμείς σφάζουμε αρνιά και κατσίκια.

Βασικά δεν το μεταφέρει κάποιος σε ένα thread άλλο;Ευκαιρία να μάθουμε κιόλας τι ακριβώς γίνεται.Τον ταύρο μετά τι τον κάνουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...