washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 χαθηκαν οι αντρες ρε... όχι ρε, τυχαίο ήταν, απλά το κατέθεσα για να βουρλίσω περισσότερο τον jason o οποίος άμα με δει να πνίγομαι πουθενά και να ζητάω να μου πετάξει κάτι να πιαστώ, είμαι σίγουρος ότι θα μου πετάξει κανένα βράχο μετά το αποψινό... Εγώ είχα έφτιαξα ένα κακαο, άνοιξα το λαπτοπ, άραξα στη πολυθρόνα, έβαλα τα ακουστικά, άκουσα ένα τραγουδάκι από snow patrol, άνοιξα τον φάκελο Βιντεο, βρήκα το τελευταίο επεισόδιο Dexter, άνοιξα τη φωνή και πριν το ανοίξω, πέφτει ειδοποίηση από το outlook. Ανοίγω, βλέπω καινούριο μήνυμα εδώ, λέω, χα δεν ξέρει το img code αλλιώς θα βλέπαμε φώτο τώρα, σηκώνω την κούπα του κακάο και προσπαθώ να καταλάβω σε τι γλώσσα είναι η λεζάντα της φωτό. Τώρα ποστάρω από το desktop, μπήκα να διαβάσω αυτό το thread.http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280130 Κόστος 1300, δέχομαι και επιταγές ...ακριβά δεν τη χρεώνετε μια κούπα κακάο Κε Freakster ; (διότι σύμφωνα με το λινκ, αρκεί να βάλετε το λαπιτόπι κάτω απ΄τη βρύση, μετά στα μανταλάκια, και μετά την παρέλαση θα είναι μπόμπα..) you fin' sob you got me ya betchya i gotchya , wizeguy
Freakster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Το έβαλα κάτω απο το νερό και έβαλα και λίγο skip να φύγουν οι μουτζούρες απο την οθόνη και κάτι δεν πάει καλά, βγάζει φυσαλίδες απο κάθε σχάρα εξαερισμού. Δεν τα πάει όπως του παιδιού η εγχείρισις απέτυχε :S
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 skip ?! (..για να μείνουμε και λίγο οντόπικ... )
BLISS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κι οτι ελεγα να παρω κατι για τα 2372 παιδια μου, να παιζουν τα Χριστουγεννα... Ποσο παει Costas?
Freakster Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 04 : 40 : 02-----
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δεν το πιάνω; Am I stupid indeed? edit: Damn it, που να φανταστώ ότι κάποιος θα ποστάρει τέτοια ώρα και δε θα είναι σαφές ότι αναφέρομαι στο ποστ του Lucifer.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...και τί γίνεται με μας που δεν γλυτώσαμε τη λοβοτομή στην εφηβεία; Will somebody let me into the joke ; ! edit : ...τουλάχιστον συνειδητοποιώ τα εξής : Απ ' τη μια δεν είμαι μόνος (phew) - ποστάραν κι άλλοι όσο έγραφα - από την άλλη χμμμμ δεν είναι καλή ένδειξη για το ότι θα πέσει εξήγηση..... edit2 : γιατί ρε manuel , του freakster το πιάνεις ; ! σημ : φρηκστερ...ΤΣΠ είναι αυτό ; ! http://picasaweb.google.com/fcukffs/Stuff#5264982118769691154
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Χμμ, αν το let them in παει στην ξανθια κατι γίνεται... Μαλλον ομως ο Lucifer ειναι πολυ μεθυσμενος.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Chrisxxx , το μυαλό σου εσένα ΚΛΑΣΣΙΚΑ στο κεχρί.... Είπαμε, ανπέχταμπλ... (my respects)
Freakster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...και τί γίνεται με μας που δεν γλυτώσαμε τη λοβοτομή στην εφηβεία;Will somebody let me into the joke ; ! edit : ...τουλάχιστον συνειδητοποιώ τα εξής : Απ ' τη μια δεν είμαι μόνος (phew) - ποστάραν κι άλλοι όσο έγραφα - από την άλλη χμμμμ δεν είναι καλή ένδειξη για το ότι θα πέσει εξήγηση..... edit2 : γιατί ρε manuel , του freakster το πιάνεις ; ! σημ : φρηκστερ...ΤΣΠ είναι αυτό ; ! http://picasaweb.google.com/fcukffs/Stuff#5264982118769691154 picasa και hotlink δεν... ένας τυπάς έστησε σοου για να χάσει ο άλλος τη βολή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις