hackerW32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Gif είναι ρε παιδιά στην αρχή γυρνάει δεξιόστροφα μετά αριστερόστροφα.Ψαρωτικό είναι.Που μου χρησιμοποιείται όλοι και όλο τον εγκέφαλο τρομάρα σας! Όποιος δεν πιστεύει μόλις την βλέπει αριστερόστροφα ας κάνει ένα refresh τη σελίδα. το έβαλα να δω το κάθε frame μόνο του... έχει 34 frames δεν γιρναει προς τα πίσω και έμενα καμιά φορά μου φενοταν ότι πηγενε αριστερόστροφα αλλά συνέχεια μου φενετε ότι πάει δεξιόστροφα
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Αν βλέπετε το κορίτσι να γυρνάει δεξιόστροφα, τότε χρησιμοποιείτε το δεξί μέρος του εγκεφάλου. Διαφορετικά χρησιμοποιείτε το αριστερό. Μερικοί την βλέπουν να γυρνάει και προς τις δύο μεριές, αλλά οι περισσότεροι τη βλέπουν μόνο προς τη μία. Εγώ την είδα με τον αδερφό μου που είναι αριστερόχειρας και όντως τη βλέπει να γυρνάει αριστερόστροφα. επειδή έχω μπερδευτεί... εγώ την βλέπω να γυρίζει μονο έτσι , αριστερόστροφα το βλέπω η δεξιόστροφα?
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεξιόστροφα το βλέπεις. Αν όμως εστιάσεις αλλού την προσοχή σου και μετά κοιτάξεις ξανά, μπορεί να σου φανεί πως έχει αλλάξει η φορά.
guido Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 αν επικεντρωθείς στο πόδι που πατάει κάτω μόνο , μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις φορά προς τα κει που θες
UpToDate_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 αν επικεντρωθείς στο πόδι που πατάει κάτω μόνο , μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις φορά προς τα κει που θες Ιndeed,στην σκιά γίνεται περισσότερο η "δουλειά" .
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 τι βλέπετε εδώ?? Απάντηση: Οι έρευνες έδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπορούν να δουν το ζευγάρι που συνουσιάζεται, γιατί δεν έχουν τέτοιες εικόνες στην πρωτεύουσα μνήμη τους και αντί γι’ αυτό βλέπουν 9 δελφίνια. Σημείωση: Αυτό είναι ένα τεστ για «διεστραμμένα μυαλά». Αν δυσκολευτείτε να δείτε τα δελφίνια για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα τότε υπάρχει κάποιο μικρό…πρόβλημα! (μου πήρε πάνω από 3 δευτερόλεπτα να τα δω )
bnvdarklord Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλα αυτο με τα δελφίνια οταν το είχα πρωτοδεί με είχε πάρει απειρη ωρα να τα δω... Για οσους δυσκολευονται με την κοπελιά που γυρίζει βρήκα το gif με βοηθητικές γραμμές που βοηθούν στο να την δείτε στην αντίστοιχη κατευθυνση. Κανονική Εικόνα: Δεξιόστροφα: Αριστερόστροφα: Αν το πετύχετε με την πειραγμένη και κοιτάξετε εκεινη στην στιγμή την κανονική εικόνα λογικά θα την δείτε απο την κατευθυνση που θελετε...
evabb Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλα αυτο με τα δελφίνια οταν το είχα πρωτοδεί με είχε πάρει απειρη ωρα να τα δω... Για οσους δυσκολευονται με την κοπελιά που γυρίζει βρήκα το gif με βοηθητικές γραμμές που βοηθούν στο να την δείτε στην αντίστοιχη κατευθυνση. Κανονική Εικόνα: Δεξιόστροφα: Αριστερόστροφα: Αν το πετύχετε με την πειραγμένη και κοιτάξετε εκεινη στην στιγμή την κανονική εικόνα λογικά θα την δείτε απο την κατευθυνση που θελετε... μιλαμε για τελειως mind fuck με τις γραμμες το ειδα κι εγω παντως αυτο με τα δελφινια δεν με δυσκολεψε το ψιλιαστηκα οτι κατι κρυβοταν
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλα αυτο με τα δελφίνια οταν το είχα πρωτοδεί με είχε πάρει απειρη ωρα να τα δω... Για οσους δυσκολευονται με την κοπελιά που γυρίζει βρήκα το gif με βοηθητικές γραμμές που βοηθούν στο να την δείτε στην αντίστοιχη κατευθυνση. Κανονική Εικόνα: Δεξιόστροφα: Αριστερόστροφα: Αν το πετύχετε με την πειραγμένη και κοιτάξετε εκεινη στην στιγμή την κανονική εικόνα λογικά θα την δείτε απο την κατευθυνση που θελετε... τώρα ναι μπορώ να την δω και αριστερόστροφα και δεξιόστροφα. (απίστευτο μου φαίνεται!)
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Χα, θελετε να δειτε κατι πολυ τρελο? (Αν και ειναι πολυ πολυ παλιο). Κοιταξτε τις 4 τελειες για 30 δευτερολεπτα και μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο.
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 τι βλέπετε εδώ?? Απάντηση: Οι έρευνες έδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπορούν να δουν το ζευγάρι που συνουσιάζεται, γιατί δεν έχουν τέτοιες εικόνες στην πρωτεύουσα μνήμη τους και αντί γι’ αυτό βλέπουν 9 δελφίνια. Σημείωση: Αυτό είναι ένα τεστ για «διεστραμμένα μυαλά». Αν δυσκολευτείτε να δείτε τα δελφίνια για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα τότε υπάρχει κάποιο μικρό…πρόβλημα! (μου πήρε πάνω από 3 δευτερόλεπτα να τα δω ) δεν μπορω ακομα να διακρινω δελφινια...σιγουρα μπορεις να δεις δελφινια η απλα σε βαζουν σε σκεψεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις