Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από όποια μεριά αναγκάσετε τα μάτια σας να την δει γυρνάει.

Λίγη προσπάθεια θέλει. :P

Δείτε την λίγα δευτερόλεπτα, κοιτάξτε αλλού και σκεφτείτε πως γυρίζει από την ανάποδη.

Ξανακοιτάξτε και θα γυρίζει από την άλλη.

Αν προσπαθήσεις πάντως να το κάνεις ανά δυο-τρεις κύκλους realtime εναλλάξ, προκύπτει serious mindfuck.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωχ... θα πιάσουμε πάλι αυτήν την κουβέντα με αυτή τη φιγούρα όπου μερικοί νομίζουν ότι τους δουλεύουν οι υπόλοιποι και μόνο προς τα μια μεριά γυρνάει, μερικοί νομίζουν ότι όλοι μπορούν να το δουν όπως θέλουν, μερικοί νομίζουν ότι είναι ψέμματα και η εικόνα γυρίζει πότε έτσι, πότε αλλιώς κτλ κτλ;

Υπάρχει θέμα γι' αυτό. Μήπως να συνεχιστεί εκεί η κουβέντα; Γιατί έχω ένα απίστευτο ντε-ζα-βου.

εδιτ: Και για να μην ψάχνετε, εδώ το αρχικό θέμα.

Δημοσ.

Πέπει να χει ξανασυζητηθεί η συγκεριμένη κοπελιά.

Εγώ επικεντρώνω στο κουτουπιέ του δεξιού ποδιού. Οπότε στρίβει προς τα κει που σκέφτομαι ότι πάει και το κουτουπιέ. Λίγο ακόμα και θα κάνει κωλοτούμπα.

Δημοσ.
Αν βλέπετε το κορίτσι να γυρνάει δεξιόστροφα, τότε χρησιμοποιείτε το δεξί μέρος του εγκεφάλου. Διαφορετικά χρησιμοποιείτε το αριστερό. Μερικοί την βλέπουν να γυρνάει και προς τις δύο μεριές, αλλά οι περισσότεροι τη βλέπουν μόνο προς τη μία.

Εγώ την είδα με τον αδερφό μου που είναι αριστερόχειρας και όντως τη βλέπει να γυρνάει αριστερόστροφα.

fdsfd.gif

Στην αρχή το έβλεπα δεξιόστροφα... Με το που διάβασα τα σχόλια και την επεξήγηση, τώρα το βλέπω συνέχεια αριστερόστροφα... :S

Δημοσ.
Από όποια μεριά αναγκάσετε τα μάτια σας να την δει γυρνάει.

Λίγη προσπάθεια θέλει. :P

Δείτε την λίγα δευτερόλεπτα, κοιτάξτε αλλού και σκεφτείτε πως γυρίζει από την ανάποδη.

Ξανακοιτάξτε και θα γυρίζει από την άλλη.

Αν προσπαθήσεις πάντως να το κάνεις ανά δυο-τρεις κύκλους realtime εναλλάξ, προκύπτει serious mindfuck.

όντως :shock:

(είμαι μισός αριστερόχειρας ,γράφω με το αριστερό αλλά τη μπάλα τη βαράω με το δεξί,το ίδιο και με τη ρακέτα κτλ...)

στην αρχή την είδα να γυρνά προς τα αριστερά αλλά μετά και απο δεξία

Δημοσ.

Gif είναι ρε παιδιά στην αρχή γυρνάει δεξιόστροφα μετά αριστερόστροφα.Ψαρωτικό είναι.Που μου χρησιμοποιείται όλοι και όλο τον εγκέφαλο τρομάρα σας!:P

Όποιος δεν πιστεύει μόλις την βλέπει αριστερόστροφα ας κάνει ένα refresh τη σελίδα.:P

• Moderators
Δημοσ.
Gif είναι ρε παιδιά στην αρχή γυρνάει δεξιόστροφα μετά αριστερόστροφα.Ψαρωτικό είναι.Που μου χρησιμοποιείται όλοι και όλο τον εγκέφαλο τρομάρα σας!:P

Όποιος δεν πιστεύει μόλις την βλέπει αριστερόστροφα ας κάνει ένα refresh τη σελίδα.:P

Χμμμ δεν νομιζω πως ισχυει αυτο. Αν κανεις refresh οντως αλλαζει, αλλα αυτο γινεται επειδη χανεται προσωρινα η οπτικη επαφη με την εικονα. Δηλαδη αν την κοιτας συνεχεια μετα απο καποια δευτερολεπτα σου αλλαζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...