Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το λες στα σοβαρα 'η μας δουλεβεις?

Σοβαρα μιλάω.Το ειχα δει πριν απο καιρο σε ενα forum παλι και εψαξα και το βρηκα παλι και ειπα να το ανεβασω

Γουσταρω να δω κανενα φιλιππινεζο το καλοκαιρι με αυτη τη μπλουζα.Θα κατσω με χαρα να του εξηγησω οτι πρεπει να τη βγαλει γιατι εδω σημαινει αλλα πραγματα

Θα βγαλω και φωτογραφια βεβαια μαζι του αν τον βρω

χεχεχε

απο wikipedia

"In the Philippines, the word "Malakas" means "strong", and is the name of the first man (equivalent of Adam) in the local creation myth"

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σοβαρα μιλάω.Το ειχα δει πριν απο καιρο σε ενα forum παλι και εψαξα και το βρηκα παλι και ειπα να το ανεβασω

Γουσταρω να δω κανενα φιλιππινεζο το καλοκαιρι με αυτη τη μπλουζα.Θα κατσω με χαρα να του εξηγησω οτι πρεπει να τη βγαλει γιατι εδω σημαινει αλλα πραγματα

Θα βγαλω και φωτογραφια βεβαια μαζι του αν τον βρω

χεχεχε

απο wikipedia

"In the Philippines' date=' the word "Malakas" means "strong", and is the name of the first man (equivalent of Adam) in the local creation myth"[/quote']

τι λες τωρα...πο πο...προσπαθω να φτιαξω την φαση που εγινε στο μυαλο μου...αφασια...!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μια ωραία μέρα, ανοίγω το email μου και βλέπω ότι έχω λάβει από έναν φίλο μου ένα με τίτλο:

"Scientist Find Water On Mars!!!"

Ανοίγω το επισυναπτόμενο αρχείο και τι να δω; αυτό!

Δημοσ.

πάρτε και άλλες δύο:

malakasqj8.th.jpg

mpezafo5.th.jpg

(τη δεύτερη τη θυμήθηκα από την αντίστοιχη του Christav)

Δημοσ.
Να γελασω η να κλαψω? :D :mrgreen:

Εγω εκλαιγα απο τα γελια μολις το ειδα,ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι..Θα βρω την πιο "trendy" να τη βαλω στο κινητο μου.:mrgreen: :mrgreen:

Στοιχημα εσυ εχεις βαλει ηδη:mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...