Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Νέο bug του iPad, όταν πατάτε spacebar βγαίνει ένας αράπης και σας φυστικώνει".

-Αχ, τι καλά, αν πιάνει αυτό, δε θα χρειαστεί να ξανακεράσω γκομενάκυ ποτό!!!

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
πραγματικα....

Αν και klain...τρελε εχω δει να ποσταρεις 231435454 παρομοιες πικς που μιλανε για facts και στατιστικη....

Είναι my thing όλα αυτά. Love em.

Δημοσ.
"Νέο bug του iPad

Πού είναι το bug βρε; :lol:

Έχεις μια συσκευή που δεν είναι υπολογιστής, άρα και δεν μπορεί να εκτυπώσει (δηλαδή το κινητό σας τηλέφωνο ή η φωτογραφική σας μηχανή συνδέεται με οποιονδήποτε εκτυπωτή και κάνει εκτυπώσεις; Και αν το κάνει, είναι η εξαιρεσάρα). Εγώ εκεί που δουλεύω έχω φωτοτυπικό. Αν έχω μια σελίδα στο iPad μου (που λογικά δεν πρόκειται να αγοράσω) που θέλω να τυπώσω, θα με βόλευε να μπορώ να την τυπώσω επί τόπου χωρίς να την περνάω στον Η/Υ. :lol:

ΥΓ. Ναι, καταλαβαίνω ότι είναι γελοίο, αλλά αν πιάνει, σίγουρα θα υπήρχε στιγμή που θα το εκμεταλλευόμουν από βαρεμάρα. :-)

Δημοσ.
Πού είναι το bug βρε; :lol:

Έχεις μια συσκευή που δεν είναι υπολογιστής, άρα και δεν μπορεί να εκτυπώσει (δηλαδή το κινητό σας τηλέφωνο ή η φωτογραφική σας μηχανή συνδέεται με οποιονδήποτε εκτυπωτή και κάνει εκτυπώσεις; Και αν το κάνει, είναι η εξαιρεσάρα). Εγώ εκεί που δουλεύω έχω φωτοτυπικό. Αν έχω μια σελίδα στο iPad μου (που δεν πρόκειται να αγοράσω) που θέλω να τυπώσω, θα με βόλευε να μπορώ να την τυπώσω επί τόπου χωρίς να την περνάω στον Η/Υ. :lol:

ΥΓ. Ναι, καταλαβαίνω ότι είναι γελοίο, αλλά αν πιάνει, σίγουρα θα υπήρχε στιγμή που θα το εκμεταλλευόμουν από βαρεμάρα. :-)

Αν εξαιρέσω το "print screen" που μπορείς να κάνεις με το home και το on/off button και να το στείλεις με email και έπειτα print... αμφιβάλω ότι θα τυπωθεί σωστά με το τρόπο της εικόνας

όλα αυτά στο "σοβαρό" + το ότι θα το δοκιμάσω με το iphone από περιέργεια αύριο...

Δημοσ.

ipad_vs_notebook.jpg

Η Δήλωση στον πάτο με πέθανε! :lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

iPhone to iPad free upgrade

iPhone-to-iPad-free-upgrade.jpg

iPhad.jpg

Πιο μοντέρνο κ πιο βολικό.:Ρ

Δημοσ.

Εχμ... το πάρκο του μπέμπη έχει τόσο

Τα ντούρεξ έχουν τόσο.

Τι προτιμάς; Πολύ τόσο ή λίγο τόσο και το κεφάλι πάνω και κάτω ήσυχο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...