Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
Την φωτογραφία την τράβηξα πριν 10 λεπτά !

Πετάγομαι απέναντι από τη δουλειά στο mcdonald να πάρω ένα σάντουιτς και τι να δω !!!

20100415001.jpg

είπα να του πιάσω κουβέντα και να τον ρωτησω αν εχει πάει ποτέ Ελλάδα με αυτο το μπλουζάκι :mrgreen:

Αλήθεια, υπάρχει παίκτης με αυτό το όνομα; (η φωτό πρέπει να πάει για freddo κατευθείαν :lol:)

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτο αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο Πούστης με το νουμερο 14 !

alexzzz σου εχεις την άδεια αναδημοσιευσης, :mrgreen: ακόμα γελαω ρε παιδια δεν το περιμενα ειμαι σε ξενο κρατος και δεν βλέπω ποτέ ελληνικες επιγραφες και πως κρατηθηκα στο mcdonalds να μην ξεκαρδιστω στα γέλια

Δημοσ.
αυτο αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο Πούστης με το νουμερο 14 !

alexzzz σου εχεις την άδεια αναδημοσιευσης, :mrgreen: ακόμα γελαω ρε παιδια δεν το περιμενα ειμαι σε ξενο κρατος και δεν βλέπω ποτέ ελληνικες επιγραφες και πως κρατηθηκα στο mcdonalds να μην ξεκαρδιστω στα γέλια

Ευχαριστώ Δημήτρη... και συμφωνώ με πιο πάνω πρέπει να πάει στον freddo αυτό! :lol:

• Members
Δημοσ.
μάλλον είναι μπλουζάκι αυτης της εταιρείας

http://deepsoul.aims-interactive.com/images/collection/DeepSoul-Catalogue.pdf

άραγε βγαίνει και σε malaka;

(το link με το PDF δεν μου ανοίγει)

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

http://www.facebook.com/ofreddos (ήδη με 8 likes)

• Members
Δημοσ.

Τί να κάνει η καημένη η γιαγιάκα... προσφέρει κι αυτή ότι μπορεί γιατί ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες τελευταία

(δεν είναι αυτό που νομίζεις δηλαδή)

Δημοσ.
Τί να κάνει η καημένη η γιαγιάκα... προσφέρει κι αυτή ότι μπορεί γιατί ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες τελευταία

δηλ της το παιρνει απ το χερι???

Δημοσ.

τελικα αυτοι οι λεφταδες ειναι πολυ καλα παιδια!

η γρια μαλλον το εχει πιασει το νοημα του moto μου απο κατω!

---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ----------

παντως βλεπεις εχει μαζεψει και απο αλλους πιο πριν.και καλυτερα χαρτια μαλιστα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...