Members gsarig Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Την φωτογραφία την τράβηξα πριν 10 λεπτά ! Πετάγομαι απέναντι από τη δουλειά στο mcdonald να πάρω ένα σάντουιτς και τι να δω !!! είπα να του πιάσω κουβέντα και να τον ρωτησω αν εχει πάει ποτέ Ελλάδα με αυτο το μπλουζάκι Αλήθεια, υπάρχει παίκτης με αυτό το όνομα; (η φωτό πρέπει να πάει για freddo κατευθείαν )
DIMITRISG Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 αυτο αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο Πούστης με το νουμερο 14 ! alexzzz σου εχεις την άδεια αναδημοσιευσης, ακόμα γελαω ρε παιδια δεν το περιμενα ειμαι σε ξενο κρατος και δεν βλέπω ποτέ ελληνικες επιγραφες και πως κρατηθηκα στο mcdonalds να μην ξεκαρδιστω στα γέλια
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 αυτο αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο Πούστης με το νουμερο 14 ! alexzzz σου εχεις την άδεια αναδημοσιευσης, ακόμα γελαω ρε παιδια δεν το περιμενα ειμαι σε ξενο κρατος και δεν βλέπω ποτέ ελληνικες επιγραφες και πως κρατηθηκα στο mcdonalds να μην ξεκαρδιστω στα γέλια Ευχαριστώ Δημήτρη... και συμφωνώ με πιο πάνω πρέπει να πάει στον freddo αυτό!
DIMITRISG Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 μάλλον είναι μπλουζάκι αυτης της εταιρείας http://deepsoul.aims-interactive.com/images/collection/DeepSoul-Catalogue.pdf
Members gsarig Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 μάλλον είναι μπλουζάκι αυτης της εταιρείας http://deepsoul.aims-interactive.com/images/collection/DeepSoul-Catalogue.pdf άραγε βγαίνει και σε malaka; (το link με το PDF δεν μου ανοίγει) ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ---------- http://www.facebook.com/ofreddos (ήδη με 8 likes)
Members gsarig Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τί να κάνει η καημένη η γιαγιάκα... προσφέρει κι αυτή ότι μπορεί γιατί ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες τελευταία (δεν είναι αυτό που νομίζεις δηλαδή)
suspiria Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τί να κάνει η καημένη η γιαγιάκα... προσφέρει κι αυτή ότι μπορεί γιατί ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες τελευταία (δεν είναι αυτό που νομίζεις δηλαδή) δηλ της το παιρνει απ το χερι???
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Βέβαια, στο επόμενο πλάνο της παίρνει και το Blackberry.
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τον άνδρα της. Χρωστούσε στον εικονιζόμενο και πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες.
suspiria Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 τελικα αυτοι οι λεφταδες ειναι πολυ καλα παιδια! η γρια μαλλον το εχει πιασει το νοημα του moto μου απο κατω! ---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ---------- Τί να κάνει η καημένη η γιαγιάκα... προσφέρει κι αυτή ότι μπορεί γιατί ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες τελευταία (δεν είναι αυτό που νομίζεις δηλαδή) παντως βλεπεις εχει μαζεψει και απο αλλους πιο πριν.και καλυτερα χαρτια μαλιστα!
firewalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ----------
Προτεινόμενες αναρτήσεις