DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Οταν αγαπας ξεπερνας τις προκαταληψεις.. btw, ουτε η φωτο ουτε το σχολιο ειναι δικα μου Ο καλλιτέχνης έβαλε και την τζούφρα να μην τον φαν τα copyright ναουμ!
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ο καλλιτέχνης έβαλε και την τζούφρα να μην τον φαν τα copyright ναουμ! Για την φωτογραφία το έκανε, όχι οτι πήρε copyright το ότι πηδιόντε τα ζώα:Ρ
De@th L0rd Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 λέγοντας serif εννοούμε τις μικρές διακοσμητικές γραμμές στην άκρη των γραμμάτων - συμβόλων - χαρακτήρων. Οι san-serif γραμματοσειρές είναι αυτές που δεν έχουν, αφού sans = γαλλική λέξη που σημαίνει χωρίς Αν το 50% των απαντήσεων σε ένα φόρουμ ήταν έτσι, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος. +1
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 απιστευτο! πραγματικα γαματη φωτο...ας ειναι και fake.
Kasrith Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Who cares?? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2010 από Kasrith
nickarmy Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ποοοο φοβερή πώς περνάνε τα χρόνια .... (και η φωτο φοβερή)
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Hakuna Matata Τίμων Χακούνα ματάτα, τι υπέροχη φράση Πούμπα Χακούνα ματάτα, και ξεχνάς τη δράση Τίμων Τις έγνοιες διώξε και όπου θέλει ας βγει Πούμπα και Τίμων Γίνετε μικροί φιλόσοφοι Τίμων Χακούνα ματάτα Σαν ήτανε νεαρός Πούμπα Αγριόχοιρος μικρός Τίμων Κανόνι Πούμπα Πρέστο Τίμων Κατάλαβε πως βρώμαγε σαν ψόφιο γατί, γιατί Έτρωγε ό, τι έβρισκε από ’δω και από ’κει Πούμπα Μπορεί να είμαι χοντρός, μα ευαίσθητος Και πονώ σαν μου λεν πως βρωμάω πολύ Ντρεπόμουνα Τίμων Ντρεπότανε Πούμπα Χτυπιόμουνα Τίμων Άδικος κόπος Πούμπα Πήγαινα να σκάσω Τίμων Κάθε πότε; Πούμπα Όταν πήγαινα να κλά… Τίμων Ε, Πούμπα, θα σου βάλω πιπέρι! Πούμπα Ω, σόρρυ! Πούμπα και Τίμων Χακούνα ματάτα, τι υπέροχη φράση Χακούνα ματάτα, και ξεχνάς τη δράση Σίμπα Τις έγνοιες διώξε και όπου θέλει ας βγει Πούμπα, Τίμων και Σίμπα Γίνετε μικροί φιλόσοφοι Χακούνα ματάτα Χακούνα ματάτα, χακούνα ματάτα Χακούνα ματάτα, χακούνα Σίμπα Τις έγνοιες διώξε και όπου θέλει ας βγει Πούμπα, Τίμων και Σίμπα Γίνετε μικροί φιλόσοφοι Χακούνα ματάτα
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 το lion king ηταν η πρωτη ταινια για την οποια εκλαψα με μαυρο δακρυ. ημουν 6 χρονων
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 εγω απο 5 χρονων (ειμαι 16) εχω τον lion king (το μικρο το λιονταρακι) σε αρκουδακι πριν 2 χρωνια επαψα να το εχω αγγαλιτσα...
minarokeftes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 το lion king ηταν η πρωτη ταινια για την οποια εκλαψα με μαυρο δακρυ. ημουν 6 χρονων αχαχαχα και εγώ, μιλάμε για πολύ κλάμα!!!!!!
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 εγω απο 5 χρονων (ειμαι 16) εχω τον lion king (το μικρο το λιονταρακι) σε αρκουδακιπριν 2 χρωνια επαψα να το εχω αγγαλιτσα... Κι εγω εχω τον μικρο σιμπα μου τον εφεραν απο την ντισνειλαντ αλλα ποτε δεν το ειχα αγκαλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις