Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Θυμήθηκα και το ποιητάκι...=ρ I had a cat named Snowball... She died! She died! Mom said she was sleeping... She lied! She lied! Why oh why is my cat dead? Couldn't that Chrysler hit me instead? Lisa Simpson ftw Εγω δεν εχω χτυπησει τπτ με το αμαξι.. Αντιθετως ενας σκυλος με κοπανησε μια μερα... No joke
nick#18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 τεστ του αίματος μήπος ? χαχα τι τεστ μου λες εσυ τωρα.... ΜΕΕΕΕΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ :p:p
Francisco Goya Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αρχόντισσα! Άμα έχεις πιάσει το νόημα της ζωής ...
nickarmy Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 για οποιον δεν ειναι geek σαν και εμενα το πρώτο πράγμα που μου πέρασε απο το μυαλό
DIMITRISG Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 σιγα σιγα θα βλέπουμε παιχνιδια σε αρενες με ανθρωποκτονιες και θα γελάμε.
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Εγώ λέω να δικάσουμε τα αλητολιόνταρα που τρώνε τις αντιλόπες. Δεν είναι αστεία πράματα αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ! ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ! ΙΔΙΟΦΥΕΣ! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις