Francisco Goya Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πλάκα πλάκα αυτό το http://www.slang.gr έχει αρκετό γέλιο!
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Θυμήθηκα και το ποιητάκι...=ρ I had a cat named Snowball... She died! She died! Mom said she was sleeping... She lied! She lied! Why oh why is my cat dead? Couldn't that Chrysler hit me instead?
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γατα και αυτοκινητο ποτέ στην ίδια πρόταση. Ή στο ίδιο ποίημα εστω.
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 μα γτ; αφου απο φυσεως ταιριαζουν. αμα σας πω τι εχει πατησει φιλη μου με το αυτοκινητο θα λυθειτε στο γελιο
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 μα γτ; αφου απο φυσεως ταιριαζουν. αμα σας πω τι εχει πατησει φιλη μου με το αυτοκινητο θα λυθειτε στο γελιο Μην μας πεις. Θα τσαντιστω.
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εμενα παντως οταν μου το ειπε ειχα ξεραθει στο γελιο.δεν περιμενα οτι θα εφτανε μεχρι εκει η χαρη της λολ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 μα γτ; αφου απο φυσεως ταιριαζουν. αμα σας πω τι εχει πατησει φιλη μου με το αυτοκινητο θα λυθειτε στο γελιο καλά και εγώ έχω πατήσει τα άπειρα με το αμάξι.... ...πέτρες, χώμα, πίσσα, χαλίκι, ζουζούνια
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ζουζούνια Τα καημενούλια τα ζουζουνάκια κανείς δεν τα λυπάται, ε; Γιατί δηλαδή; Επειδή δεν είναι χνουδωτά; Ρατσιστές!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Τα καημενούλια τα ζουζουνάκια κανείς δεν τα λυπάται, ε; Γιατί δηλαδή; Επειδή δεν είναι χνουδωτά; Ρατσιστές! δεν τα λυπάται κανείς επειδή δεν φαίνονται, αλλιώς θα έβλεπες όλα τα αμάξια να πηγαίνουν με 10km/h και ζιγκ ζαγκ
hackerW32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 η μανα μου πριν κανα μηνα πατισε μια γατα η οποια δεν καταλαβε χριστο!! ευτιχως...
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Και αμα τη σταματαγαν για ελεγχο και εβλεπαν τα αιματα στο θωλο πανω απο τη ροδα και μετα την ετρεχαν γιατι θα ελεγαν οτι πατησε ανθρωπο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις