hackerW32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 fixed ...για να χωράει στις "αστείες" ποπο με ερεθίζουν οι κοκκινομάλλες!
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ποπο με ερεθίζουν οι κοκκινομάλλες! Οι υπόλοιπες όχι;
nickarmy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 wat? η αμοιβή για την εύρεση ειναι. Τα οποία θα δωθούν προφανως στο ταμειο για την ελλαδα ξανά σκέψου το
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Οι υπόλοιπες όχι; ολες οι κοκκινομάλλες!:-D:-) ξερει κανεις πως την λενε? http://img339.imageshack.us/img339/3640/22756.jpg
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 λούσι πως την λενε ξερεις? (ενα στοιχείο ειναι ουγγαρεζα...)
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Παιδιά δε μ' αρέσει να χαλάω το μύθο μου, αλλά μόνο μια Ούγγρα έχω χώσει στη ζωή μου και ήταν μαυρομάλλα. Αυτή η βαμμένη η αποπάνω α) δε μου κάνει για ούγγρα β) δεν είναι σίγουρα σλάβα γ) δεν είναι τόσο ωραία, δείτε τα χείλη της κανονικά, όχι το βαμμένο περίγραμμα και φανταστείτε τη με αυτά. Μια βόλτα από suicidegirls θα την τοποθετούσε στις ΗΠΑ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ανάπηρος πολέμου?
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ανάπηρος πολέμου? και γω αυτο καταλαβα....Αλλα εχουν ειδικες πινακιδες αυτοι?
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ναι, ειδικές έχουν, αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι κόκκινες. Άσε που πλέον οι ανάπηροι πολέμου έχουν πεθάνει, δεν είμαστε και ιρακ. έντιτ, άκυρο, ο γούγλης μου είπε ότι είναι μπλε με λευκά γράμματα...
minarokeftes Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ναι παιδιά έτσι είναι οι πινακίδες για ανάπηρους πολέμου. Επίσης νομίζω οτι αν πάθεις ατύχημα στο στρατό θεωρήσε ανάπηρος πολέμου (δεν είμαι σίγουρος, κάπου το είχα ακούσει) εντιτ Δ. Ατελής εισαγωγή - παραλαβή επιβατικού αυτοκινήτου από ανάπηρους πολέμου, αγωνιστές Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού 1. Προϋποθέσεις Στην κατηγορία των αναπήρων πολέμου υπάγονται οι ανάπηροι: - πολέμου αξιωματικοί και οπλίτες - αξιωματικοί και οπλίτες των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, άνδρες της Αγροφυλακής, - υπάλληλοι Τελωνειακής Υπηρεσίας εντεταλμένοι στη δίωξη λαθρεμπορίου, οι οποίοι κρίθηκαν ή κρίνονται ανίκανοι για ενεργό υπηρεσία, συνέπεια τραύματος ή νοσήματος εν υπηρεσία και εξαιτίας αυτού λαμβάνουν σύνταξη - πολίτες οι οποίοι κατέστησαν ανάπηροι από 21/4/1967 έως 23/7/1974, συνέπεια, της δράσεώς τους κατά του δικτατορικού καθεστώτος. - αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης οι οποίοι έγιναν ανάπηροι από τραύμα που προξενήθηκε σ' αυτούς κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και ένεκα αυτής ή στις φυλακές και στρατόπεδα του κατακτητή ή εξαιτίας νόσου αποτόκου των κακουχιών του ένοπλου αγώνα κατά του κατακτητή ή της διαβιώσεως τους σε φυλακές και στρατόπεδα. - αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού εφόσον κατέστησαν ανάπηροι εξαιτίας της ιδιότητας τους αυτής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις