Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το βιβλίο τιμάται 12 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις εκδόσεις μας"ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ"

ex_666_fox.jpg

op_666_fox.jpg

Να το διαβάσει αυτό η γιαγιά σου και όταν περάσει από το ολοκαίνουριο pc σου κρατώντας καμιά κουτάλα τυχαία, να πέσει το μάτι της στον Firefox..

Δημοσ.
και γω ειλικρινά με την απορία έχω μείνει :-)

Θα κάνω την προσπάθεια να το εξηγήσω εγώ...(αν κ δεν είμαι καλός σε αυτά αλλά τεσπα...)

Ο τύπος που πίνει dry martini ("στεγνό μαρτίνι") κάνει ένα τραγικό αστείο με την ομπρελίτσα στο ποτό του.

Τον ρωτάει ο άλλος γιατί έχει ομπρέλα το ποτό του κ αυτός λέει

"για να μην βραχεί" (επειδή είναι "στεγνό" μαρτίνι, δεν θέλει να βραχεί....)

Είναι σαν καμένο ανέκδοτο.

Ο τύπος με την μπύρα απλά την χύνει κάτω κ φεύγει σαν ένδειξη "ξενερώματος" κ αντίδρασης προς το καμένο αστείο....

Ελπίζω πως δεν το κατάλαβα στραβά...

Δημοσ.

η όλη φάση-ανέκδοτο με το dry martini ειναι προφανής.

απλά δεν καταλαβαίνω το αστείο του να χύσει την μπύρα.

αλλά μάλλον θα ναι είναι αυτό που λες και όχι τπτ πιο "πολύπλοκο" που νόμιζα

Δημοσ.

Βασικά το θεωρώ (όπως το κάνω κ εγώ μερικές φορές σε αντίστοιχες καταστάσεις), ότι είναι ένδειξη διαμαρτυρίας.

Σε φάση "δεν πίνω άλλο μαζί σου, προτιμώ να χύσω το ποτό μου παρά να συνεχίσω να σε ακούω..."

Δημοσ.
η όλη φάση-ανέκδοτο με το dry martini ειναι προφανής.

απλά δεν καταλαβαίνω το αστείο του να χύσει την μπύρα.

αλλά μάλλον θα ναι είναι αυτό που λες και όχι τπτ πιο "πολύπλοκο" που νόμιζα

Παίδες το παλικαράκι με τη μπύρα πάει με σκοπό να την χύσει στο τυπάκο με το dry martini (ή έστω να την ρίξει μέσα στο dry martini). Του πιάνει λοιπόν τη κουβέντα για την ομπρέλα έχοντας υπολογίσει σε άλλη απάντηση, η οποία θα κατέληγε στο "κέρασμα". Η απάντηση του μαρτίνη του χαλάει τα σχέδια και ξενερωμένος χύνει την μπύρα στο πάτωμα..

Αυτό κατάλαβα εγώ πάντως την πρώτη φορά που το είδα..

Δημοσ.

Μπορει το ανθρωπακι με το κοκκινο να ναι γυναικα.Πηγε να της πιασει κουβεντα και μετα το''δεν θελω να γίνω wet'' ξενερωσε ο τυπος εχυσε την μπυρα (που θα του κανε κεφαλι και του δινε ''δυναμη'' να παει να της μιλήσει) και εφυγε.

Μπορει να ναι και αυτο.

Δημοσ.

Πάει ο πράσινος με τη μπύρα να του πει "τι μαλακίες πίνεις ρε homo" αλλά o άλλος πίνει πολύ dry martini (πολύ τζιν) και δεν θέλει να το νερώσει. Τον έστειλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...