Krokodilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ένα από τα λεωφορεία που μεταφέρει τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης (sorry για την ποιότητα, αλλά έβγαλα την φωτο την τελευταία μου νύχτα στην Τρίπολη με το bus να φεύγει.... ) Με λιγο photoshop:
bobosss Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Κλασικό αυτό με τα τουβλα.Γι αυτό πάντα πήγαινα με τα πόδια:p
soturin Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μαλάκα, αν είναι δυνατόν... ποιος κάφρος το γραψε? ο john cleese?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το πιθανότερο να είναι φάρσα. Αλλιώς, ο συγγραφέας έχει μειωμένη αντίληψη του τι εστί <<πολύ όμορφη γυναίκα>>
livewire Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εντάξει, στα χιλιάδες φόρουμ ανά τον κόσμο ποστάρονται καθημερνά, φανταστικοεκατομμύρια σχολίων για ένα σωρό-και κάτι ψιλά- απίθανες περιπτώσεις. Κάπου εκεί κρύβονται ατάκες of pure genious, που δυστυχώς χωνεύονται αμάσητες από τους μηχανισμούς της μαζοποίησης και της εντροπίας του ιντερνέτ. Είναι τραγικό αν το σκεφτείς. Ε! ...και εμείς εδώ βαράμε καραούλι για μια εξυπνάδα των Γ.Α. (you know who you are!). Ενδεικτικά να αναφέρω ως πηγή χειλαριωδών σχολίων τα comments στα διάφορα βίντεο του youtube, που δεν πρέπει να τα προσπερνάμε έτσι. Εγώ τα βαριέμαι πάντως.
soturin Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και το insomnia έχει ζήσει μεγάλες στιγμές καφρίλας και ατάκας φίλε μου
soturin Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 όχι βρε, απλά λέω ότι αν ψάξεις θα βρεις πολλά ωραία, "νοσταλγικό" ήταν το σχόλιο
soturin Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 είπαμε φωτορεαλισμός ρε richter αλλά ήμαρτον λάδι σε καμβά
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Soturin,μόλις έπαθα μεγάλη πλάκα.Και αναρωτιόμουν,πού είναι το περίεργο στη φώτο.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Το λέω συχνά τις τελευταίες μέρες, αλλά "υπάρχει ένα όριο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις