poscaman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Google auto completion fail..Το παρατήρησα μόλις που πήγα να αναζητήσω "ιστορία" αυτη η παπαρια της google ξερει κανεις πως κόβεται. αν είναι δυνατόν δλδ, πάω να μπω ίντερνετ από το πισί των πιτσιρικιων και με το που ξεκιναω αναζητηση στο 99% των περιπτωσεων θα πεσω σε κατι τετοιο. αμαν δλδ
thanocaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://www.google.com/preferences Και πήγαινε εκεί που λέει "Query Suggestions" και επίλεξε "Do not provide query suggestions in the search box."
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Google auto completion fail..Το παρατήρησα μόλις που πήγα να αναζητήσω "ιστορία" Aπλά rofl..
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί υπάρχει κάποιος που δεν έχει δει την ταινία Star Wars?? (1 ταινία, 6 επεισόδια)????? τις τενίες όντως... ναι και μάλιστα πολύ
Nauseas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 τις τενίες όντως...ναι και μάλιστα πολύ παραλίγο θα έκανες ορθογραφικό λάθος και στο εμοτικον
ApSiMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή είμαι ο μοναδικός; Παναγιά μου κ Χριστέ μου (και Αλλάχ μου κ Βούδα μου). Που είσουν τα τελεύταια 30 χρόνια?????Που έμενες????:shock: Στις Κάννες δεν έχουν τηλεόραση....τστστστστσ (για να μην παρεξηγούμαστε...πλάκα κάνω, κ προφανώς είμαι υπερβολικός στην αντίδραση μου) Γιατί υπάρχει κάποιος που δεν έχει δει την ταινία Star Wars?? (1 ταινία, 6 επεισόδια)????? τις τενίες όντως...ναι και μάλιστα πολύ όντως ναι.... Πράγματι και εγώ το χθεσινό αλλά ποιος. Εγώ,αύριο ίσως και αφενώς.
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχω μια απορία...κάποιος που είναι δυσλεκτικός, αφού γραψει αυτά που γράψει, αυτά που διαβάζει μετά τα αντιλαμβάνεται σωστά; Ή δεν μπαίνει καν στον κόπο να τα διαβάσει; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Μια πολύ απλή σύνταξη ρε γαμώτο, υποκείμενο ρήμα αντικείμενο ξέρω 'γω.
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί υπάρχει κάποιος που δεν έχει δει την ταινία Star Wars?? (1 ταινία, 6 επεισόδια)????? δεν εχω δει ποτε star wars!
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχω μια απορία...κάποιος που είναι δυσλεκτικός, αφού γραψει αυτά που γράψει, αυτά που διαβάζει μετά τα αντιλαμβάνεται σωστά; Ή δεν μπαίνει καν στον κόπο να τα διαβάσει;Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Μια πολύ απλή σύνταξη ρε γαμώτο, υποκείμενο ρήμα αντικείμενο ξέρω 'γω. δεν το διάβασα πολύ αλλα κάτι μπορεί να λέει http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF%85%CF%83%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CE%B1 (offtopic)
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οκ Νικόλα. Δεν ειρωνεύομαι φίλε, απλά μου φαίνεται κάπως κουλό να έχεις γράψει κάτι λάθος και να νομίζεις την ώρα που το διαβάζεις ότι είναι σωστό...τέλοσπα. Συνεχίζουμε...
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οκ Νικόλα. Δεν ειρωνεύομαι φίλε, απλά μου φαίνεται κάπως κουλό να έχεις γράψει κάτι λάθος και να νομίζεις την ώρα που το διαβάζεις ότι είναι σωστό...τέλοσπα. Συνεχίζουμε... What does an insomniak, disleksick thinks of? If there is a doG
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Συνεχίζουμε είπα. Μην μου το χαλάς και εγώ πρώην παιδί με μαθησιακές δυσκολίες είμαι :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις