nick#18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο με τα "πσαργια" οσες φορες εχω περασει απο εκει πραγματικα ποτε κατι θα ειχε το κινητο μου και θα ηταν στο service και θα ειχα κανενα μπακατελι χωρις καμερα... Καλλιθεα δεν ειναι?
onty Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δε ξερω φιλε.. Εγω ελιωσα με την αλεπου sniper και με τον παππου που κοτσαρησε την γιαγια για αντιβαρο
nikos21aek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ μια απορία έχω.Σε τέτοιες πινακίδες σουγλάκια και πσάργια..Προφανώς το λάθος ήταν αυτουνού που τις πλήρωσε γιατί αν έκανε λάθος ο πινακιδάς θα απαιτούσε ο πελάτης τη σωστή πινακίδα. Άντε πες αυτός ήταν τσοπάνης και του το έδωσε του άλλου στο χαρτί έτσι γραμμένο.Ο πινακιδάς ρε πόστη μου τι στο διάολο;Και αυτός μπαστουνόβλαχος;Και άντε και είναι αγράμματος τόσες πινακίδες θα έχει φτιάξει είναι δυνατόν αυτές τις λέξεις να μην τις έχει γράψει ποτέ του; Η κάποιος από τους δύο επίτηδες κάνει χαβαλέ ή δεν εξηγείται αλλιώς.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ μια απορία έχω.Σε τέτοιες πινακίδες σουγλάκια και πσάργια..Προφανώς το λάθος ήταν αυτουνού που τις πλήρωσε γιατί αν έκανε λάθος ο πινακιδάς θα απαιτούσε ο πελάτης τη σωστή πινακίδα. Άντε πες αυτός ήταν τσοπάνης και του το έδωσε του άλλου στο χαρτί έτσι γραμμένο.Ο πινακιδάς ρε πόστη μου τι στο διάολο;Και αυτός μπαστουνόβλαχος;Και άντε και είναι αγράμματος τόσες πινακίδες θα έχει φτιάξει είναι δυνατόν αυτές τις λέξεις να μην τις έχει γράψει ποτέ του; Η κάποιος από τους δύο επίτηδες κάνει χαβαλέ ή δεν εξηγείται αλλιώς. Δυστυχώς επειδή ο πατέρας μου ασχολείται με πινακίδες,το τι έχουν δει τα μάτια μου δε λέγεται. Παρότι ο ορθογραφικός έλεγχος δεν είναι δουλειά του πινακιδά ,και λέω δεν είναι γιατί σκεφθείτε τα αμέτρητα λογοπαίγνια που έχουν οι πινακίδες, ο father μου συνήθως τα ελέγχει πάντα δύο φορές και ζητάει και την επιβεβαίωση του πελάτη.Ε μετά απο κεί αν ο άλλος συμφωνήσει για Πσάργια κα στρουμφοκαμήλους πρόβλημα του.
DIMITRISG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πως να ειναι αραγε η στρουμφοκάμηλος; μπλε;
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς επειδή ο πατέρας μου ασχολείται με πινακίδες,το τι έχουν δει τα μάτια μου δε λέγεται. Παρότι ο ορθογραφικός έλεγχος δεν είναι δουλειά του πινακιδά ,και λέω δεν είναι γιατί σκεφθείτε τα αμέτρητα λογοπαίγνια που έχουν οι πινακίδες, ο father μου συνήθως τα ελέγχει πάντα δύο φορές και ζητάει και την επιβεβαίωση του πελάτη.Ε μετά απο κεί αν ο άλλος συμφωνήσει για Πσάργια κα στρουμφοκαμήλους πρόβλημα του. δεν είναι όλοι σαν τον πατέρα σου deathlord... έχω έναν γνωστό που διορθώνει τα σωστά. Ολόκληρο λεωφορείο είχε ντύσει λάθος
Tzimmys Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα αν το δει μάλλον θα στραβώσει και μάλλον του κάνω ψιλοχαλάστρα στην αγγελία, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Θέλοντας να μην γίνει και υπερβολικός, λέει ΗΜΙεπαγγελματικό.
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από Höfdingadrapa
Προτεινόμενες αναρτήσεις