antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Που είναι αυτός ο David να τον κάνω κολλητό μου... Μήπως έχουμε και το άλλο αντίστοιχου μοτίβου με τον τύπο που θελε να πουλήσει μια (ζωγραφισμένη) αράχνη μέσω email;
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μήπως έχουμε και το άλλο αντίστοιχου μοτίβου με τον τύπο που θελε να πουλήσει μια (ζωγραφισμένη) αράχνη μέσω email; άλλο κορυφαίο αυτό....
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τhanks alexzzzzzzzzz :> τίποτα παιδί... το διάβασα και εγώ καμιά 8 φορές πάλι και λύθηκα...
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τι συγκεκριμένη foto με το σκύλο την έχω δει και σε άλλα site ως χιουμοριστική. Ειλικρινά και εγώ δεν βρίσκω κάτι. Το χιούμορ είναι κάτι το υποκειμενικό αλλά εδώ …???????? Αυτό που είπε ο άλεξ μια χαρά μου ακούγεται. Επίσης.
FarCry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εμένα περίμενες να το πιάσω;! Manuel εδώ! Χάρηκα για τη γνωριμία. Ακόμα δεν το έχω πιάσει εντωμεταξύ. Με τίποτα, όμως. Κοιτάω και ξανακοιτάω την εικόνα. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τι σχέση μπορεί να έχει ένα ακτινίδιο με έναν σκύλο ή που υπάρχει λογοπαίγνιο. Τίποτα δε μου κάνει κλικ. αυτο που ειπε ο alex ειναι. απλα φαινεται οτι ειναι υποκειμενικο το αστειο. ο σκυλος ονομαζεται kiwi που ειναι το ακτινιδιο. το ακτινιδιο φερνει ευκοιλια και κοψιμο εκσου και το when you see it you'll shit brix. σκυλος ονομα και πραγμα δηλαδη. (και καλα λογοπαιγνιο, οχι οτι ο σκυλος σε κανει να χεστεις πανω σου απλα καφριλα στο ονομα που του εδωσαν ) η διαφορα ειναι οτι κολλησα τη φραση αυτη χωρις να υπαρχει κατι κρυφο που να το δεις και να τρομαξεις
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να γυρίζει ξανά...
guido Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 αυτο που ειπε ο alex ειναι. απλα φαινεται οτι ειναι υποκειμενικο το αστειο. ο σκυλος ονομαζεται kiwi που ειναι το ακτινιδιο. το ακτινιδιο φερνει ευκοιλια και κοψιμο εκσου και το when you see it you'll shit brix. σκυλος ονομα και πραγμα δηλαδη. (και καλα λογοπαιγνιο, οχι οτι ο σκυλος σε κανει να χεστεις πανω σου απλα καφριλα στο ονομα που του εδωσαν ) η διαφορα ειναι οτι κολλησα τη φραση αυτη χωρις να υπαρχει κατι κρυφο που να το δεις και να τρομαξεις
apd453 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 αυτο που ειπε ο alex ειναι. απλα φαινεται οτι ειναι υποκειμενικο το αστειο. ο σκυλος ονομαζεται kiwi που ειναι το ακτινιδιο. το ακτινιδιο φερνει ευκοιλια και κοψιμο εκσου και το when you see it you'll shit brix. σκυλος ονομα και πραγμα δηλαδη. (και καλα λογοπαιγνιο, οχι οτι ο σκυλος σε κανει να χεστεις πανω σου απλα καφριλα στο ονομα που του εδωσαν ) η διαφορα ειναι οτι κολλησα τη φραση αυτη χωρις να υπαρχει κατι κρυφο που να το δεις και να τρομαξεις :lol::lol:Μόλις το διάβασα μου θύμισε τον Μαέβιους [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g]http://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g[/ame]
apd453 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Είναι μυστήριο αλλά μου αρέσει πολύ η γεύση του. Αν και λίγο στυφό. Πάντως αν ο παρακάνεις τσίρλα.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κάτι χρόνια έχω να δώ τέτοιο γάλα.Γιατί το λένε Μαγνησίας;Απο αγελάδες στο πήλιο βγαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις