Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που είναι αυτός ο David να τον κάνω κολλητό μου...

52721264260020.jpg

Μήπως έχουμε και το άλλο αντίστοιχου μοτίβου με τον τύπο που θελε να πουλήσει μια (ζωγραφισμένη) αράχνη μέσω email; :P

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι συγκεκριμένη foto με το σκύλο την έχω δει και σε άλλα site ως χιουμοριστική. Ειλικρινά και εγώ δεν βρίσκω κάτι. Το χιούμορ είναι κάτι το υποκειμενικό αλλά εδώ …????????

Αυτό που είπε ο άλεξ μια χαρά μου ακούγεται. Επίσης.

Δημοσ.
Εμένα περίμενες να το πιάσω;! Manuel εδώ! Χάρηκα για τη γνωριμία.

Ακόμα δεν το έχω πιάσει εντωμεταξύ. Με τίποτα, όμως. Κοιτάω και ξανακοιτάω την εικόνα. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τι σχέση μπορεί να έχει ένα ακτινίδιο με έναν σκύλο ή που υπάρχει λογοπαίγνιο. Τίποτα δε μου κάνει κλικ.

αυτο που ειπε ο alex ειναι. απλα φαινεται οτι ειναι υποκειμενικο το αστειο.

ο σκυλος ονομαζεται kiwi που ειναι το ακτινιδιο. το ακτινιδιο φερνει ευκοιλια και κοψιμο εκσου και το when you see it you'll shit brix. σκυλος ονομα και πραγμα δηλαδη. (και καλα λογοπαιγνιο, οχι οτι ο σκυλος σε κανει να χεστεις πανω σου απλα καφριλα στο ονομα που του εδωσαν :P)

η διαφορα ειναι οτι κολλησα τη φραση αυτη χωρις να υπαρχει κατι κρυφο που να το δεις και να τρομαξεις :P

Δημοσ.

Και ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να γυρίζει ξανά...

Δημοσ.

ο σκυλος ονομαζεται kiwi που ειναι το ακτινιδιο. το ακτινιδιο φερνει ευκοιλια και κοψιμο εκσου και το when you see it you'll shit brix. σκυλος ονομα και πραγμα δηλαδη. (και καλα λογοπαιγνιο, οχι οτι ο σκυλος σε κανει να χεστεις πανω σου απλα καφριλα στο ονομα που του εδωσαν :P)

η διαφορα ειναι οτι κολλησα τη φραση αυτη χωρις να υπαρχει κατι κρυφο που να το δεις και να τρομαξεις :P

kiwi-fruit-64084.jpg

:P

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol:Μόλις το διάβασα μου θύμισε τον Μαέβιους

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g]http://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g[/ame]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...