Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε παιδιά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ακριβώς τη φωτο. :-(

ρε το σκυλι ονομαζεται kiwi :shifty:

το ειπα και στο αρχικο ποστ αν ειδες....:o

Δημοσ.

νταξει μωρε ειναι λιγο καμενο το λογοπαιγνιο αλλα πιστεψα οτι θα το πιανατε...:o

εγω παντως το βρηκα funny kiwi ονομα και πραμα :P

Δημοσ.
με απογοητευσες....περιμενα εσυ τουλαχιστον να το πιασεις :P

http://en.wikipedia.org/wiki/Kiwifruit

το shit brix δεν βοηθησε σαν hint ε? :P

Εμένα περίμενες να το πιάσω;! Manuel εδώ! Χάρηκα για τη γνωριμία.

Ακόμα δεν το έχω πιάσει εντωμεταξύ. Με τίποτα, όμως. Κοιτάω και ξανακοιτάω την εικόνα. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τι σχέση μπορεί να έχει ένα ακτινίδιο με έναν σκύλο ή που υπάρχει λογοπαίγνιο. Τίποτα δε μου κάνει κλικ.

Δημοσ.
Εμένα περίμενες να το πιάσω;! Manuel εδώ! Χάρηκα για τη γνωριμία.

Ακόμα δεν το έχω πιάσει εντωμεταξύ. Με τίποτα, όμως. Κοιτάω και ξανακοιτάω την εικόνα. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τι σχέση μπορεί να έχει ένα ακτινίδιο με έναν σκύλο ή που υπάρχει λογοπαίγνιο. Τίποτα δε μου κάνει κλικ.

τι κατάλαβα εγώ (αν και πόντιος και δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό)... σε αυτές τις εικόνες πάντα ακολουθεί ένα "when you see it you will shit bricks"... κρύβουν δηλαδή όλες πάντα κάτι που δεν είναι με το πρώτο βλέμμα προφανές...

Στην συγκεκριμένη είναι μάλλον η φωτο κανονική απλά κάνουμε λογοπαίγνιο του ονόματος του σκύλου "kiwi" (ακτινίδιο) με το shit ...

Αν δεν κατάλαβα καλά ΚΑΙ εγώ... το παρατάω... κουράστηκα...

Δημοσ.

Τι συγκεκριμένη foto με το σκύλο την έχω δει και σε άλλα site ως χιουμοριστική. Ειλικρινά και εγώ δεν βρίσκω κάτι. Το χιούμορ είναι κάτι το υποκειμενικό αλλά εδώ …????????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...