poscaman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 χμ... ημουν σίγουρος ότι καποια στιγμη θα το μετανιωνα. :d:d:d:d
sotiris83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 20 sexy γυναίκες gamers! http://endiaferonta.com/?p=3330
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τη τελευταία κάτω κάτω τη μεσαία την αγαπώ.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τη τελευταία κάτω κάτω τη μεσαία την αγαπώ. Τρου τρου...!
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εξαρτάται έχοντας τί στο μυαλό του, το πόσταρε ο Far...
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 HIDDEN MESSAGE There is none. You are not cool. ΧΑ!
FarCry Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εγω με την τελευταια φραση με επιασε νευρικο ασε που θυμηθηκα τελευταια σκηνη στο lotr με την ασπρη βαρκα να τους πηγαινουν στην αθανατη χωρα :-D:-D ο καθε πικραμενος γερος γραφει οτι του κατεβει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ασε που θυμηθηκα τελευταια σκηνη στο lotr με την ασπρη βαρκα να τους πηγαινουν στην αθανατη χωρα :-D:-D ffffffuuuuuuuuuuuuuu tolkien nerd RAGE!
freedubus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εννοεί δλδ. ότι είχαν κάποια βαρκούλα με την οποία έσκαγαν μαζί για ψάρεμα ξερωγώ, ή η βαρκούλα είναι του Χάρου και καλά "γύρνα πίσω φίλε μου για να 'ποθάνουμε παρέα, να μπούμε μαζί στη βαρκούλα που μας περιμένει κλπ." ;
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ασε που θυμηθηκα τελευταια σκηνη στο lotr με την ασπρη βαρκα να τους πηγαινουν στην αθανατη χωρα :-D:-D Also: Excalibur
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 η βαρκούλα είναι του Χάρου και καλά "γύρνα πίσω φίλε μου για να 'ποθάνουμε παρέα, να μπούμε μαζί στη βαρκούλα που μας περιμένει κλπ." ; Το καλλιτεχνικό του Χάρου είναι Γιάννης; Ρε τί μαθαίνουμε στο Ινσόμνια
pournaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το καλλιτεχνικό του Χάρου είναι Γιάννης;Ρε τί μαθαίνουμε στο Ινσόμνια Τα μπουρδουκλωσες (φταιει το νεο avata, δεν το γεμισες ακομη με μυαλο). Παντως εμεις κανουμε την πλακα μας, για αυτους ειναι ισως απο τα ελαχιστα που τους εχουν απομεινει, και σκεφτειτε και ο καημενος που χαθηκε να ειχε και λιγο αλσχαιμερ, κι ο αλλος να βαζει το θεμα της βαρκας, μπας και του θυμισει τιποτε. Πικρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις