washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Βασικά εννοούσα ότι το νορμάλ θα ήταν τσόντες πρώτα
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Βασικά εννοούσα ότι το νορμάλ θα ήταν τσόντες πρώτα Όπα, τσόντες που τσόντες;;;
washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Γερνάς..........Σου πήρε 1' ν' αντιδράσεις
freedubus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τσόντα και ξύλο θα πέσει όταν δει ο 666 οτι είμαστε οφτόπικ.
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 εγώ δε φοράω ρολόι Νιώθω ώρες, ώρες ΤΟΣΟ μόνος... άσχετο βρήκα το βίντεο που μου είχες στείλει...in full motion δεν σε έχει δει κ πολύς κόζμος ε ;ρ ---------- Προσθήκη στις 23:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ---------- φλώρε! :mrgreen::mrgreen: Ενώ το υπνοδωμάτιο-καμπινέ το κάνει με πλήρη εξάρτιση, Μ4 κ στολή εξστρατίας, είναι άτιμος ο κά-μπινες ώρες ώρες..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 - Αν σου έδειχνα μια μέρα αυτό το βίντεο, χωρίς να σου πώ οτι είναι αληθινό, αλλά λέγοντάς σου ψέματα οτι είναι σκηνή από μια γαμάτη αληθοφανή σπάνια 90's σπλατεριά, θα σοκαριζόσουν; - Πάρτο αλλιώς, αν στη θέση αυτού του βίντεο, στο σάητ που το είδες, με την αληθινή ιστορία αποκάτω κλπ. ήταν μια σκηνή από πάλι μια σπάνια ρεαλιστική 90's σπλατεριά που να δείχνει κάτι ανάλογο (χωρίς να το ξέρεις όμως) θα σοκαριζόσουν; - Αν απλά σου έδειχνα αυτό το βίντεο, χωρίς να σου πώ τπτ άλλο παρά μόνο "το βρήκα στο ίντερνετ" , θα σοκαριζόσουν; -Οχι, αλλα μπορει να μου φαινοταν λιγο ενοχλητικο. Σιγουρα ομως θα εδινα rep στον σκηνοθετη -Φυσικα και θα σοκαριζομουν. - Θα μου φαινοταν λιγο ενοχλητικο οπως την πρωτη περιπτωση. Αν υστερα μου ελεγες οτι ειναι αληθεια, εσυ θα ετρωγες σφαλιαρα και το βιντεο θα με στοιχιωνε για μερες.
firewalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:13 ----------
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 φλώρε! :mrgreen::mrgreen: ...καλό το αφρολουτράκι Dove για το δερματάκι, πιτσουνάκι μου; Μμμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις