Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
τον Luci δεν βλέπω κάπου.....

κατσίκια δεν είναι αυτά? δεν φαίνονται καλά...

ο Luci γουστάρει μόνο πρόβατα...

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε Χάρη, εσένα άμα σ' αρέσουν δηλαδή οι μελαχροινές, ξανθιά δε θ' ακουμπήσεις στον αιώνα τον άπαντα;

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο κατσίκι άλλο πρόβατο, δεν είναι θέμα χρώματος του τριχώματος

msn θα μπεις ποτέ μωρή κουφάλα?

Δημοσ.
Eννοώ οτι εφ' όσον και τα 2 είναι βίντεο, μικρή η διαφορά για εμένα (ουσιαστικά μόνο στον τίτλο, καθώς ποτέ δε μπορείς να ξέρεις). Θα σοκαριζόμουν και στις 2 περιπτώσεις πάντως. Τώρα αυτοί που βιντεοσκοπούνται δήθεν να "σοκάρονται" στο youtube, βάζω στοίχημα οτι όταν βλέπουν ταινίες σπλάτερ χαχανίζουν. Και το ίδιο θα έκαναν αν αυτό το βίντεο είχε τίτλο "fake but totally realistic snuff murder" ξερωγώ.

Ναι αλλα ομως δεν ειναι fake (και το ξερουμε οτι δεν ειναι fake, δεν το βρηκαμε στην τυχη). Και εγω χαχανιζω σε σπλατερ ταινιες και μπορει και να χαχανιζα και σε αυτο το βιντεο αν ηταν fake. Απο την στιγμη ομως που ειναι αληθινο, η διαφορα μονο μικρη δεν ειναι. Βασικα, δεν τιθεται καν θεμα διαφορας η συγκρισης μεταξυ του βιντεο αυτου και αλλως ψευτικων. Δες το freedubus, δες το και ελα μετα να πεις οτι ειναι το ιδιο.

Δημοσ.
Ναι αλλα ομως δεν ειναι fake (και το ξερουμε οτι δεν ειναι fake, δεν το βρηκαμε στην τυχη). Και εγω χαχανιζω σε σπλατερ ταινιες και μπορει και να χαχανιζα και σε αυτο το βιντεο αν ηταν fake. Απο την στιγμη ομως που ειναι αληθινο, η διαφορα μονο μικρη δεν ειναι. Βασικα, δεν τιθεται καν θεμα διαφορας η συγκρισης μεταξυ του βιντεο αυτου και αλλως ψευτικων. Δες το freedubus, δες το και ελα μετα να πεις οτι ειναι το ιδιο.

Το έχω δεί το βίντεο και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω τίποτα, απλά προβληματίζομαι:

- Αν σου έδειχνα μια μέρα αυτό το βίντεο, χωρίς να σου πώ οτι είναι αληθινό, αλλά λέγοντάς σου ψέματα οτι είναι σκηνή από μια γαμάτη αληθοφανή σπάνια 90's σπλατεριά, θα σοκαριζόσουν;

- Πάρτο αλλιώς, αν στη θέση αυτού του βίντεο, στο σάητ που το είδες, με την αληθινή ιστορία αποκάτω κλπ. ήταν μια σκηνή από πάλι μια σπάνια ρεαλιστική 90's σπλατεριά που να δείχνει κάτι ανάλογο (χωρίς να το ξέρεις όμως) θα σοκαριζόσουν;

- Αν απλά σου έδειχνα αυτό το βίντεο, χωρίς να σου πώ τπτ άλλο παρά μόνο "το βρήκα στο ίντερνετ" , θα σοκαριζόσουν;

(οι ερωτήσεις μου είναι γενικές παρά το 1ο πρόσωπο)

Επιμένω οτι, στην εποχή μας του ίντερνετ που ξέρουμε τι παίζει και έχουμε δεί τα χειρότερα, σε τέτοια βίντεο αυτό που οδηγεί σε διαφορετικές αντιδράσεις είναι ο τίτλος και το περιτύλιγμα, και όχι το περιεχόμενο.

BaLsAmoMenos, ξεκόλλα : ο free έμενε Εξάρχεια.

'Nuff said.

Διορθωμένο, έχω μετακομίσει απ' τον Οκτώβρη. Αλλά και που έμενα τι; Δεν ήταν οι σφυριές στη μάπα και τα ξεματιάσματα με κατσαβίδι στην ημερήσια διάταξη ξέρεις. ;ρ

Δημοσ.

Καλα μη τρελαθουμε κιολας τωρα. ΦΥΣΙΚΑ το κριτηριο για να σοκαριστουν οι περισσοτεροι ειναι το αν βλεπουν πραγματικο γεγονος ή φανταστικο. Εχω δει πολυ χειροτερες σπλατεριες κ φυσικα δεν σοκαριστηκα διοτι ηταν fiction. Οταν ομως βλεπεις κανονικοτατη δολοφονια, πραγματικο γεγονος, τον καημενο τον γερακο να τυραννιεται και να βογκαει, τα μαλακισμενα να γελανε και να του χωνουν κατσαβιδια στα ματια, ε σορρυ κιολας δε θα δωσω και λογαριασμο για το αν σοκαριστηκα και γιατι.Παρ'ολο που μολις το εκανα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το έχω δεί το βίντεο και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω τίποτα, απλά προβληματίζομαι:

- Αν σου έδειχνα μια μέρα αυτό το βίντεο, χωρίς να σου πώ οτι είναι αληθινό, αλλά λέγοντάς σου ψέματα οτι είναι σκηνή από μια γαμάτη αληθοφανή σπάνια 90's σπλατεριά, θα σοκαριζόσουν;

Οχι δε θα σοκαριζομουν.

Βεβαια δεν υπηρχε περιπτωση να σε πιστεψω το βιντεο κανει μπαμ οτι ειναι real :-)

- Πάρτο αλλιώς, αν στη θέση αυτού του βίντεο, στο σάητ που το είδες, με την αληθινή ιστορία αποκάτω κλπ. ήταν μια σκηνή από πάλι μια σπάνια ρεαλιστική 90's σπλατεριά που να δείχνει κάτι ανάλογο (χωρίς να το ξέρεις όμως) θα σοκαριζόσουν;

Θα σοκαριζομουν με μετρο εφοσον δεν ηξερα τι ειναι αυτο που μολις ειδα, ταινια ή πραγμτικοτητα?

- Αν απλά σου έδειχνα αυτό το βίντεο, χωρίς να σου πώ τπτ άλλο παρά μόνο "το βρήκα στο ίντερνετ" , θα σοκαριζόσουν;

Ακριβως το ιδιο με αποπανω. Πιθανως η αντιδραση μου θα ηταν του στυλ "τι ειναι αυτο ρε μαλακα, λες να ειναι αληθεια?Πωωωω...."

Επεξ/σία από sheik
  • Members
Δημοσ.

Πάντως για να πω την αλήθεια, κι εγώ όταν το είδα η πρώτη μου αντίδραση ήταν να σκεφτώ πόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα ειδικά εφέ στον κινηματογράφο και το πόσο ρεαλιστικά έχουν γίνει (παίρνοντας ως μέτρο το πραγματικό βίντεο)

βέβαια εντάξει, είχα ξαναδεί τέτοιου είδους εικόνες και ήμουν κάπως προετοιμασμένος... όταν είχα πρωτοβάλει internet, θυμάμαι, πρώτα έμαθα να μπαίνω σε rotten.com και goregallery και μετά σε τσοντοsite :P

• Members
Δημοσ.
Aνάποδα το πήγες......άρρωστε

Μπα, μη νομίζεις, το έκανα για θεραπευτικούς λόγους. Μικρός φοβόμουν πολύ το σπλάτερ στις ταινίες και το απέφευγα μέχρι αηδίας

το αστείο είναι ότι ενώ είχα δει κατά καιρούς χωρίς να με σοκάρουν ζωντανά σφαγές ζώων (είχα γείτονα που έκανε κάθε πάσχα τη δουλειά του χασάπη :P), όταν τύχαινε να δω στην τηλεόραση κάτι ακρωτηριασμούς με τα πανάθλια εφέ της δεκαετίας του 80, μου προκαλούσαν εφιάλτες για την επόμενη εβδομάδα :lol:

. Οπότε, για να ξεπεράσω τον φόβο μου κάποια στιγμή αποφάσισα να υπερεκτεθώ σε τέτοια θεάματα. Τώρα πια που το ξεπέρασα έχω πάψει να ασχολούμαι και τις ταινίες σπλάτερ τις ψιλοβαριέμαι :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...